Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 11

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3839 skatījumi

galiigaaa nezinaa ar antiviirusu programmam...

Datori un internets » Drošība

palasot internetaa taa arii nesapratu kurs ir abaakais antiviirusu programma kas izker visus viirusus (gan lielus gan mazus) no pc...
laab saprotu varbuut visus nee bet apmeeram lai izker 80%-95%
veelos dzirdeet juusu domas un ieteikumus....

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andis

+11264

 
Maksas antivīruss būs vislabākais un drošākais risinājums - http://visi-antivirusi.blogspot.com/2012/08/maksas-antivirusa-programmas.html

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

A. L.

+7446

 
ietekmīgākie un arī labākie protams, ka ir Kaspersky un Norton, BET. Daudzi tos neizmanto(arī es) dēļ tā,ka tie ēd ļoti daudz PC resursus. To strādāšanas brīdī dators var būt nelietojami lēns. Bet izķeršanas procents tiešām ir ļoti augsts. Vispār jau jābūtapdomīgam lietotājam lai nesaķertu vīrusus un tad var iztikt arī ar ko tādu, kas ir mazak prasīgs pret PC. Es, piemēram, lietoju AVG Free edition ko var lejupielādet internetā no viņu mājaslapas par brīvu - free.avg.com
Vēl atliek uzlikt labu firewall un vīrusiem būs grūti iekarot Tava datora ganības :)

pirms 14 gadiem  

peteris murnikovs, pirms 14 gadiem :

jaa bet man jau bija AVG... arii free version un katru dienu apstiijos vai nevaig update.. liidz ar to skeneejot kaspersky vins man atrada diez gan daudz viirusu kameer mans avg vnk tos nepamaniija... nopietni... izraadaas ka avg pat neker nevienu no trojanu paveidiem... (unknow)Google 0 sektoros!? esmu spraudis daudz flash diskus un neviens neatrada viirusus 0 sektoora.. pie cita antiviirusa gan nokeera tais vietaas viirusu... ko juus visi sakat par Anti AVIRA!? ir taads antiviirusu programma..

Remo, pirms 14 gadiem :

Nu tad man atliek domāt tikai to, ka nav lasītas programmas izmantošanas norādes un salaista ir dēlī konfigurācija.
Dzīvē ir tā - no labas mantas vienmēr sanāks draņķis, ja to lieto nepareizi. Arī tas pats Kaspersky pareizi konfigurēts sistēmu pārāk netraucēs.

Remo, pirms 14 gadiem :

Atvainijiet, bet pārāk daudz mēs savā dzīvē gribam saņemt visu ar karoti mutē. Tad rodas jautājums, kāpēc cilvēkam ir smadzenes, prāts un domāšana. Ne jau tikai tukšu salmu kulšanai.
Neuztvert kā pašreklāmu, vai kā citādi. Ja dzīvē gribi ko sasniegt, tad pirmām kārtām domā, un tad izlem - man to vajag vai nē.

Remo, pirms 14 gadiem :

Un vēl pastāv lieta, ka vīrusu nenoķers neviena programma, ja tas pareizi saprogrammēts. Šādam vīrusam pretindes nav, jo darbojas kā legāla un pēc visiem programmēšanas principiem izveidota programma. Citādi sakot - pareizā secībā tiek sakārtoti pieprasījumi sistēmai. Ar to pietiek, lai apmānītu jebkuru antivīrusu. Vienkāršākā no tādām programmām varētu būt sen zināmais keylogers. Pat nepamanīsi, ka tas nepārtraukti savāc info no klaviatūras.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es Lietoju AVG Anti-Virus 8.5 Jau Vairak Neka Divus Gadus Un Piecus Menesus Visu So Laiku AVG Anti-Virus 8.5 Sistema Jeb Programma Mani Nevienu Reizi Nav Pievilusi Si Ir Vieniga AntiVirusa Sistema Kam Es 100% Uzticos Un Sai AntiVirusa Programmai Ir Vairaki + Piemeram Si AntiVirusa Sistema Nenoslogo Datoru Si AntiVirus Sistema Operativi Jeb Atri Uzrada Ja Datora Ir Kads Virus Ta Pat Ari Si AntiVirus Sistema Bridina Kuras Majas Lapas Nevajadzetu Apmeklet Jeb Iet Ieksa!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Zāle

+20

 
Bezmaksas antivirus - Avira Antivir , esmu lietojis , pec popularitates 2. vieta ierindojas , pirmaja ir AVG Free , bet mana skatijuma Avira ir daudz labaks par AVG Free.

Maksas antivirus - Kaspersky Internet Security , viss ko vien var veleties ir ieksa , pasarga no virusiem , no briesmam interneta un citam lietam ... Paris lietas kuras ir , safe run , digital identity protection , application control , full scan , quick scan , objects scan , vulnerability scan , tas tadas paris MAIN lietas , ka ari paplidus security+ nak virtual keyboard , keylogeri nevares redzet paroles utt. , parent control , un vel visadi servisi ...

Man pasam ir KIS 2010 - Kaspersky Internet Security 2010 , nesudzo par to ka bremze datoru , strada tik atri cik parasti ar vai bez antivirusa , un ari patikamak darboties ar datoru ka ari interneta , jo zinu ka viss buss drosiba un kartiba ...

Iesaku KIS 2010 , neta paskaties kadas fiicas , ~25 ls bija par 1 gadu un 2 PC :) Tas nav dargi mana skatijuma :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
TuneUp utilities un kombinācijā ar norton,rakstīt divus antivīrusus nedrīkst,viņi ari cīnās par tirgu un katrā ir paslēpts kas tāds kas kauj otru un ari kompi.var ari AVG vai kādu citu bezmaksas,Tune Up iztīra to kas krājas kompī ,interneta utt,kas vairs nav vajadzīgs un kas var saturēt traucējošu informāciju-ne visi vīrusi nostrādā uz reiz,citi tikai pie noteiktas kombinācijas,tas ari ir tas kas nokauj kompi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

nav antivīruss , bet ja tiešām gribi izķert vīrusus, salasi vērtīgos datus pāris DVD matricās un pārinstalē Windows
tici man, dators ies kā smērēts
ja nu tik ļoti negribās bojat omu, var izvēlēties to pašu Norton trial versiju, iztīrīt ar to, tad noņemt to trial, uzlikt kasperski trial, iztīrīt ar to, pēdējo AVG patstāvīgai aizsardzībai.
tas varētu aizvākt 95% to dubļu kas sakrajusies datora cietajā diskā

pirms 14 gadiem  

mārtiņš vilands, pirms 14 gadiem :

a par to ka Kasperskis un Nortons security scan laikā uzķer vīrusus ko AVG ne, paskaties kāda ir vīrusa daba. visbiežāk tas būs kāds no cepumiem ar kuriem tevi biezā slanī apber lielākā daļa saitu.

peteris murnikovs, pirms 14 gadiem :

nu kad tiiriiju ar to kasperskiy izraadaas ka mani cepumi bija tiiri un vins nevienu cepumu arii neuzraadiija ka buutu bijis viirsus.. kaut gan es arii kompi attiiriiju ik pa laikam no cepumiem taa kaa no tiem man nevareetu buutu viirusi.. un kad laadeeju uz pc tad es vienmeer izskeneeju to ko es veeleejos instaleet... paarsvaraa man visi viirusi bija vai nu system32 vai registros...
nez kaa vini tur nokluva....

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
No bezmaksas antivīrusiesm iesaku Panda Cloud Antivirus un Microsoft Security Essentials. Katram ir savas priekšrocības un trūkumi, taču abus uzskatu par visai efektīviem risinājumiem!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man ir Eset Nod 32 antivirus tas ar ir ļoooti laaaaaaabs!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Remo

+47

 
Arī iesaku AVG Free. Ja lieto google meklētāju, tad atrasto saišu adresēm uzrāda iespējamās ļaunprātības ar attiecīgas krāsas marķējumu, pirms to atvēršanas. Nenoslogo sistēmu un savā darbībā pilnīgi nav pamanāms. Lietoju to jau no 7 versijas un problēmas ar vīrusiem nav bijušas.

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Pats gan nelietoju antivīrusus, bet pilnīgi piekrītu. No brīvajiem viennozīmīgi labākais. No maksas tad iesaku Kaspersky. Nezinu, kur visi ņem, ka tas gruzī kompi? Tak spēlējot spēles var atslēgt viņa kontroli pār visiem kustošiem failiem (citiem antivīriem vispār nav tādas funkcijas). Un reakcijas laiks uz jauniem vīrusiem tam ir ļoti augsts.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pašlaik pasaulē populārākais ir Avast antivīrus, kurš trklāt ir bezmaksas - pats lietoju un nesūdzos, regulāri atjauno datubāzi un kompi lieki nenoslogo + interfeiss arī acij tīkams

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.