Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1763 skatījumi

vai kads var pateikt kur atrast virusu kas izdzew cieto ,

Datori un internets » Drošība

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

DamagE

+26662

 
precizi taadu virusu gan neatradu, bet ko liidzigu gan var meginat atrast sajas pakaas: http://thepiratebay.org/search/virus%20sample%20pack/0/99/0

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Debīls jautājums! Kādēļ būtu jāinficē savs dators, lai izdzēstu cieto disku! Ja esat nolēmusi to darīt ar citas personas vai uzņēmuma datoru, tad gribu brīdināt, ka par šādu rīcību iestājas kriminālatbildība un draud reāls cietumsods! Informāciju cietajā diskā dzēš nevis ar vīrusiem, bet gan cieto disku formatējot, pie tam ar piebildi, savējo un personīgo nevis kādas citas personas! ;-)

pirms 14 gadiem  

Ināra. Dundure, pirms 14 gadiem :

ja cilveks nav spejigs izlasit un saprast jautajumu ,kadel tad rakstit ? ja intresetu juridiska veida informacija tad to ar prasitu ......un par stulbu jautajumu vaidzetu pamatot , protams ja autors ir spejigs

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Vīrusu izplatīšana un datoru inficēšana ar vīrusiem ir krimināli sodāma darbība un tikai pilnīgs muļķis sniedz atbildes uz šādiem jautājumiem! Neaizmirstiet, ka Jūsu ievietotais jautājums un saņemtā atbilde vienmēr saglabāsies internetā, ieskaitot Jūsu datora IP adresi!

DamagE, pirms 14 gadiem :

uzdotaja jautajuma nesaskatu neko noziedzigu, ja cilveks ir uztaisijis savu antivirusu lai konkuretu tirguu vai vienkarsi palidzetu citiem un velas to parbaudiit tad tas nav nekas nosodams.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Nu, nu! Ja cilvēks ir uztaisījis antivīrusu aizsardzības programmu, tad viņam ir pietiekamas zināšanas, lai neuzdotu šādus stulbus jautājumus un jautājumā skaidri un gaiši ir teikts, ka vīruss ir nepieciešams, lai izdzēstu cieto disku! Tas drīzāk izklausās pēc bijušās draudzenes vai apbižotas darbinieces atriebības plānu kalšanas! Tomēr pirms izmantot šo vai kādu citu linku un šādu vīrusu ielādēt, vajadzētu labi padomāt, vai tas ir tā vērts!

Ināra. Dundure, pirms 14 gadiem :

ko tur runat ja ir ierobewota domawana . varbutibas ir ljoti daudz kadelj tas intrese ,un dawas no tam priekw tiem kas nesaprot !
1] datora ir virus kas dzew un intrese kur atras .
2] vislabakais veids ka izvairities no problemam ir apstities ka tas darbojas notiek un izskatas
3] tapat lai izveletos drowako aizsardzibu to ir japarbauda
par likumiem tad nezinu nevienu likumu kas aizliegtu testet drowibas sistemas.

Ināra. Dundure, pirms 14 gadiem :

cik zinu vismaz pie mums ir kas jaizdara lai varetu sodit .tas butu ir jaizdzew kadam cietais disks protams ar ko vertigu plus ta lai nevaretu atgut tad tam cilvekam ir jagriewas policija ,un tad ir jaatrod saikne ar to kas ir to darijis tad varbut kads ko daris ,!!!

vari neuztraukties tavu cieto nedzesiwu ...............

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Ja datorā ir vīruss, kas kaut ko dzēš, tad cilvēki nemeklē vēl vienu vīrusu, bet gan uzstāda antivīrusu! Savukārt atbildi uz pārējiem jautājumiem var rast salīdzinājumā ar ieroča testēšanu! Mēs taču nenošausim savu kaimiņu, Lai pārbaudītu vai ierocis ir derīgs aizsardzībai pret uzbrukumiem! Un vīruss, kas sabojā vai dzēš cieto disku ir tieši šāds risinājums!

Un manis pieminētie likumi panti Jums liks aizdomāties pirms ķeršanās pie radikāliem un nelegāliem risinājumiem!

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Pie tam atbilde nav nepieciešama!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.