Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

X- Pupil

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1817 skatījumi

Kāpēc kaut kas nav kārtībā ar Windows Firewall?

Datori un internets » Drošība

Man pēdējā laikā kaut kas nav kārtībā ar datoru es nevaru ieslēgt Ugunsmūri,tur uzrāda kaut kādu error,tikai nezinu kapēc,varbūt kāds labāk zina?
http://www.bildites.lv/images/8058cemzyi3r2u3eiolf.jpg

http://www.bildites.lv/images/e0caurhxx7h8fpniodxm.jpg

Es pilnīgi neko nevaru izdarīt ar viņu viņš kaut ko prasa restartē,piemēram windows update uzrāda:
http://www.bildites.lv/images/vv37quhp2dv3wostxj.jpg
http://www.bildites.lv/images/m87v43cbb2bav25yehrt.jpg
!!!Ja es šos uzpiedīšu,lai atjaunojas,kāda būs reakcijas no datora puses,vai kaut kas mainīsies,vai neidzēsīses faili?
Un vai Firewall sāks darboties atkal normāli?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Roc pilnīgi nepareizā virzienā. Datoru kontrolē zarazas un neviens no tiem jauninājumiem pilnīgi nekādi nepalīdzēs. Sagādā darbīgu antivīrusu, iztīri zarazu, pārrulē pāri ar http://www.simplysup.com/ lai salabo sistēmas konfigurāciju un būs OK

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

krokijs

+18181

 
varbūt kāds no antivirusiem ir pārņēmis aizsargmūra funkcijas ?

pirms 12 gadiem  

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

duma atbilde. pretjautājums - ar cik antivirusņikiem tev ir bijušas darīšanas, un, ja esi spējīgs, atbildi, kas notiek, ja ieinstalē virusņiku, kuram ir savs firewall?

krokijs, pirms 12 gadiem :

klau tu -c-f-b- , netēlo te pārāk gudru un mīnusus tieši TEV es pisīšu pie visām izdevībām !! tev pašam ar cik antivīrusiem ir bijušas darīšanas ja nezini viesiem kadas funkcijas ir un var būt !!

X- Pupil, pirms 12 gadiem :

Man parādas tā programma pret trojana ka neiet uz windows NT , man ir microsoft Essential ,visu iztīrīju,bet tāpat neiet prom trojans,un firewall piekļūt nevaru nekādīgi

krokijs, pirms 12 gadiem :

tu tak augstāk cilvēku atzini par labākās atbildes autoru. kas tad notika, nederēja risinājums ?!

X- Pupil, pirms 12 gadiem :

es tak te esmu dažas reizes,man nav jau būtiski atzīmēt kaut ko labāku,bet gan dabūt īsto risinājumu

krokijs, pirms 12 gadiem :

bet tev ar savu problēmu nevajadzētu griesties šeit, bet uzzvani kadam draugam kuram ir sajēga vai arī aizej uz kadu servisu, jo šādas un vēl milijoniem līdzīgu problemu pat fiziski ir grūti šeit aprakstīt un vēl lielaks škrobis būtu ja cilvēks tev sarakstīs te memuārus, bet tu nespēsi izpildīt vajadzīgās darbības savā datorā ! tā kā........

krokijs, pirms 12 gadiem :

bet aizsargmūrī var tikt iekšā, protams apejot standarta opcijas, bet uzreiz steigā nepateikšu, bet man ir bijusi kādu pusgadu atpakaļ līdzīga problēma, tapēc ir jāskatās un lai skatītos pasauc kādu zinošāku vai aiznes uz vajadzīgo vietu kur tev palīdzēs. katrā gadijumā nekas briesmīgs tur nav.

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

krokijs, reiz jau izmetu kaut ko par "čaiņiku" smadzeņu skalošanu, vai čakarēšanu.
gribi teikt, ka ŠIS ir kas konkrēts??? "uzzvani kadam draugam kuram ir sajēga vai arī aizej uz kadu servisu, jo šādas un vēl milijoniem līdzīgu problemu pat fiziski ir grūti šeit aprakstīt " pareizrakstību neņemsim vērā...

krokijs, pirms 12 gadiem :

nu un kas tevi izbrīna ? tu saskati neadekvātu tekstu ? vai arī pilnīgu aplamu ieteikumu ? tak tu esi zābaks.

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

Dāvids Oļševskis, labas zāles ir AVZ, klāt ir Process Explorer. Abus vari bez problēmām atrast, abi ir free. Ar AVZ noskenē, palaid ProcExp, skaties, kuri procesi ir BEZ IZGATAVOTĀJA, vai numurēti. Tos arī met ārā bez žēlastības. Ja neļauj - fails procesā, Kasperskim, NOD, un arī Microsoft ir on-line atbalsta dienests, kuri pametīs kādu attiecīga procesa pārtraucēju, un removal tool, lai izmestu to drazu no reģistra.

krokijs, pirms 12 gadiem :

un tu gribi teikt ka visi processi kuri ir bez izgatavotāja, tad tos var droši dzēst ārā ?! kā tu zini kas cilvēkam kompjūterā ir ? man pusei processu neuzrāda ražotāju, bet tad kad sīkās detaļās izošņāju failu, tad izrādās ka viņš pieder pie zināmiem ražotājiem. aizmirsi piebilst, ka nevisos gadijumos microsoft online atbalsts būs bezmaksas. viņa gadijumā ir manuāli jāsēž un jāparbauda katrs process !

krokijs, pirms 12 gadiem :

tas tā, komplektam - http://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html

krokijs, pirms 12 gadiem :

un viss kas tur tajā komp ir, tas ir no kaut kādu muļķīgu paziņu vai salasijies kaut kādu nepareizu informāciju un pārāk daudz kas ir sainstalēts datorā kas rezūltātā konfliktē ar aizsargmūri.

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

krokijs neāksties. tos savus komplektus bāz D.. pie tam SEV. svaigi paziņo - zvans draugam, tagad uz sitiena diametriski pretējs viedoklis. kas konfliktē prmām kārtām? plejeri. bet nerubijos, kāds sakars tam visam ar firewall.

krokijs, pirms 12 gadiem :

ko tu vispār vari ierubīties ? tu nemaz neatbildēji uz to ko tev prasiju un kritizē tur kur nevajag. kas vainas tam komplektam ? tu paskaties ko tu pats cilvekam ieteici augstāk darīt. un kam tieši (kads sakars ar firewall?) ? ja tu domā par online scanneri, tad gandrīz nekāds, bet tur ir rakstīts (komplektam), sliktāk no tā nebūs. tas tā (ja tas tev šķiet jaunums) !

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
krokijs, TAS lieku reizi parāda, kādai kategorijai esi pieskaitāms. Nevarība tikt galā ar SAVU datora programmnodrošinājumu, diletanta standarta gājieni. Kas tur bij Adobe sakarā? Man Adobe Master Collection iet, ka prieks, pagājšnakt ieinstalēju apdeites. Kurš ta te ir "zābaks", uzpeld jautājums..un vēl - BT- 5, kurš man uz MWARE, un atbilde uz on-line attack. Laidies vien lejā no savas viszinības augstumiem. beidz blamēties galu galā. hmm..kamēr nav par vēlu..

pirms 12 gadiem  

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

sorry, TAS bij domāts in comments..

krokijs, pirms 12 gadiem :

no kurienes tu rāvi ka es nevaru tikt galā ar savu datora progrommnodršinājumu ? un kas tur bija ar adobe sakarā ? es tev esmu kadreiz vai vispār esmu kādam prasijis kā uzinstalēt vai kur dabūt ? tu jau pats moš reizēm jauc kaut vecīt. tev ir debīla mode pieminēt lietas kuras nav.

krokijs, pirms 12 gadiem :

un kā jau soliju, pie visām iespējam līdz laikam kamēr es te eksistēšu, tieši tu būsi pirmais un ceru vienīgais cilvēks kurš ķers mīnusus tieši no manis. un kā pamatojums tam ir un būs tas, ka tu esi viens no tiem kas cilvēkiem staigā un pēc saviem uzskatiem dāvā mīnusus. + vai - tas nekad nav un nebūs rādītājs (to tu man vari nedzejot), bet apmierinātības vai neapmierinātības rādītājs tas gan ir un būs.

krokijs, pirms 12 gadiem :

un tieši tev viņus došu, par to ka tu jebkura cita cilvēka vērtējumus nemāki pieņemt par vērtējumu un centību.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.