Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Inga Supe

+10

 
  • 7

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1714 skatījumi

ir uzrakstīta anonīma vēstule par ta "točku "tirgošanu.Tagad točku tirgotāji ar saviem labajiem draugiem kriminālpolicijā draud

Datori un internets » Drošība

ka uzzinās, no kurienes no kāda datora tika sūtīta šī vēstulu, kā aizsargāties, vbarbūt datorā var kaut ko pamainīt.

Pirms 10 gadiem

ir reģistrēts neīstais e-pasts, saprotiet,( tur ir uzrādīts kļūdas pēc vārds uzvārds, viņa vārdā ir nosūtīta jau vēstule.tagad šis cilvēks ir isniedzis policijā iesniegumu, ka viņs nav rakstījis, ludz atrast kurs ir rakstijis.Bet ja policija noteiks no kura datora, tad būs beigas točniki apēdīs....ko var labot

Inga Supe, pirms 10 gadiem

ne jau bandīti uzlauž, es saku ka policija pēc oficiāla iesnieguma jau meklē cilvēku.

Inga Supe, pirms 10 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Peļuks06

+416

 
Neko nevajag darīt! Tas tikkai amerikāņu grāvēj filmās, bandīti uzlauž policijas datu bazi, uzzin pēc IP kur dzīvo liecinieks un pēc tam ar tanku brauc viņu novākt lai vairs nepļāpā!:-)

pirms 10 gadiem  

-c-f-b-, pirms 10 gadiem :

debilius...skaidri redzams, šitā venēriskā pele pārstāv šlaku, kura domā, ka zin visu, un par visu. ta nu gāžu spaini auksta ūdens uz galvas, lai kaut biki piezemētos uz šitās grēcīgās zemes

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nevajag uzķerties uz tiem draudiem. Jo šajā gadījumā kur vispār būtu kāds pārkāpums,pret ko varētu vērsties.Tā ir tikai policijas painformēšana,lai pievērstu vairāk uzmanības šādām vietām,uz kurām krīt aizdomas par nelegālu cigarešu,alkohola tirgošanu.Nemaz nerunājot par neatļautu vielu tirgošanu,un policijas pienākums ir vairāk pasekot līdzi,jo tā no zila gaisa neviens neziņos.
Un vispār atbalstāms būtu arī tas,ja savāktos kāda entuziastu grupa,kas sāktu vērsties arī pret šīm točkām.Jo no policijas kā jau realitātē varam redzēt,nekādas dižās darbības nenotiek.Par piemēru ņemot tās pašas it kā legālo apreibinošo vielu tirgotavas.Nebūtu tādu cilvēku,kas sāka pret to cīnīties,nekas jau nemainītos.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Neko tu tur neizmainīsi, ja par neiedomājies pirms tam - policijai datoru atrast pēc IP adreses ir pavisam vienkārši, ja ir vēlēšanās to darīt. Var tikai mēģināt slēpt citus pierādījumus, ko var atrast datorā.

Vispār tas stāsts tāds stipri šaubīgs. Kā var kļūdas pēc reģistrējoties norādīt pazīstama (ja jau zināms, ka viņš iesniegumu rakstījis) cilvēka datus?

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+10511

 
Baigi sarežģīta lieta. Ja tas "Kāds" meklē to, kurš viņa vārdā rakstījis vēstuli, tad tev nav jāuztraucas par točņikiem.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Točkniekam nebūs tādu resursu, lai nokrāmētos ar anonīmajām vēstulēm. Ja sūti, tad uztaisi jaunu kastīti un aizsūti ,piemēram, no kāda publiska datora.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kādā veidā draud?

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.