Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4779 skatījumi

Kapēc datoram pazudusi skaņa?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Pāris dienas atpakaļ manam vecajam datoram bija 3D Audio Configuration draiveris, kas palīdzēja regulēt skaņu. Tākā pašai vieglāk saprotams ir Realtek HD Audio, tad nolēmu to ieinstalēt. Diemžēl, pēc instalācijas pazuda jebkādas skaņas pazīmes. Uz Toolbara nav arī skaļuma kontrolētājs un, protams, pazudis arī skaņas driveris. Esmu izmēģinājusi visu - instalēt jaunu driveri, Iet uz Control Panel > System > Hardware > Device Manager un Updeitot skaņas driveri, nekad nepalīdz! Kad caur Run... Palaižu DXDIAG viņš man izmet Diagnostic tool, spiežot uz Sound, rāda, ka man nav ne skaņas kartes, nekā, bet esmu pārliecināta, ka pirms realtek instalēšanas bija gan skaņas karte, gan pati skaņa! Esmu izrakājusi pusi googles, lai atrastu risinājumu, bet visur viens un tas pats un nepalīdz! Ļoti ceru, ka kāds gudrs cilvēks palīdzēs atrisināt šo problēmu.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Draiveris un programmatūra nāk komplektā, ja nav Realtek skaņas kartes tad uzinstalējot Realtek draiveri nekas nedarbosies jo nav kam darboties.
1. Atinstalē realtek, ja tas ir atrodams pie add remove programs(control panelī).
2. Novāc skaņas iekārtu caur Device manageri
3. Uzinstalē pareizo skaņas draiveri kas paredzēts tavai skaņas kartei. (Ja skaņas karte iebūvēta, tad draiveri pirmkārt var meklēt mātes plates ražotāja mājaslapā. Ja nezini plates modeli, tad var izmantot šo pogrammiņu http://www.piriform.com/speccy )

pirms 14 gadiem  

Pāvels, pirms 14 gadiem :

Ir labas izredzes, ka korekto draiveri piedāvās lejupielādēt Windows Update. Tāpat, var veikt System resotre uz laiku, pirms izdomāji "uzlabot" datoru.

p.s. Rokas zāģi arī mēdz uzlabot uzvelkot tam motorzāģa ķēdi?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Klasiskais joks, kad Windows XP SP2 pārgāja uz SP3 un reizē sāka lietot starpdraiveri 3D audio. Bariem cilvēku palika bez audio, citiem vajadzēja speciālu KBxxxx paku likt, lai ietu audio. Kamēr ražotāji pārtaisīja savus draiverus. Bet tagad tādam jokam nevajadzētu būt. Katrā ziņā, pie apdeitota windowsa un nometot veco draiveri nost, ar restartu pēc katras darbības, vajadzētu aiziet ar jaunāko draiveri.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.