Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2465 skatījumi

Uzstadiju WINDOWS 7

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Uzstadiju WINDOWS 7,bet neiet visi draiveri video kartei GeForce FX5200 un disku ar draiveriem ari nenem preti...Gribu pirkt FX7600,vai šī versija ies uz WIN 7 ? Un cik jabut minimalai versijai priekš Windows7?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars Jansons

+3965

 
Ja angļu valoda nav sveša, palasi šeit: http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itprohardware/thread/6c87ce3f-a3d5-4e21-861a-8df5e6a1fd9b

"I went to Laptopvideo2go.com and downloaded their modified 96.85 driver (tried other newer ones but couldn't get them work).
http://laptopvideo2go.com/drivers/vista/96.85/disclaimer

For it to work properly you have:

1. Download the driver and extract it to any folder
2. Download the "modified INF file" and over-write the original nvidia file on the install folder
3. Install the driver with the Setup.exe file"

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Būtībā var instalēt arī vistas domātos draiverus.Man joprojām vel ir triāls,kad instalēju daudz draiveru priekš 7w vel nebija.No visiem draiveriem neatradu neko piemērotu tikai Media console,pārejais darbojas bez problēmām.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kas tev neiet? nesaprotu kā tas var būt. Man pirms laika un vel jo projam (citi lieto to datoru) ir virsū GeForce FX5200 ar win7. Ir visi draiveri un nekādu problēmmu. pat no nvidia lapeles novelkot draiverus vis uzliekas kā pienākas. Kā tev var neiet?
Minimālas prasības: lai palaistu pilnu aero vajag novertējumu 2punkti un ar šo videokarti tas tika izpiests. (aero strādā kā pienākas) Lai reāli lietotu vin 7 pilnigi pietiek ar aizvesturisku GPU matesplatē (bet aizmirsti par aero.) reālā prasība vin7 ir tikai 1gb rams.

pirms 14 gadiem  

Pāvels, pirms 14 gadiem :

Tikko pārbaudei apciemoju nVidia lapu. GeForce FX5200 draiverus priekš Windows7 neredzēju.

Ronalds Skrastiņš, pirms 14 gadiem :

Lai nu tā būtu. Bet fakts paliek nemainīgs. Man jau no pirmajām beta ar šo fx5200 vido nav bijušas nekādu problēma uz win7. Vienīga tikai tā kad gribēju palaist spēli ar piksel shader 3.0 ko video karte neatbalsta :D bet tam te nav nekādas nozīmes.
P.S vin 7 ir Windows Compatibility mode iespēja. Ja nu tomēr nekā, tad ar to var uzlikt pilnībā ejoši tos draiverus, kas iznāca kad vēl xp sp3 nebija. (pārbaudūts)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jāne Ose

+3250

 
Vispāŗ jau W7 nav nekādi draiveri jāinstelē, viņš pats visu atrod un sainstelē. Man nevajadzēja nekādus diskus, neko lādēt kaut ko no neta [pašam], kompis pats visu izdarīja..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jāne Ose

+3250

 
Vispāŗ jau W7 nav nekādi draiveri jāinstelē, viņš pats visu atrod un sainstelē. Man nevajadzēja nekādus diskus, neko lādēt kaut ko no neta [pašam], kompis pats visu izdarīja..

pirms 14 gadiem  

Pāvels, pirms 14 gadiem :

Vispār jau, Tavs apgalvojums ir dziļi nepatiess un maldinošs. Netici? Paprovē ar autora minēto vai jebkuru citu izteikti vecāku videokarti. Tām ražotāja draiveru vienkārši nav, līdz ar to - nav arī draiveru no Windows Update. Ar kreisajiem var drusku uzlabot situāciju, bet ieguvums ir niecīgs.

Jāne Ose, pirms 14 gadiem :

Pag, pag, pag.. Mana runa neiet par vēsturiskajām kartēm, bet gan par daudz maz jaunajām video karšu sērijām [personīgi, GeForce GTS 250]., bet tā kā Tu minēji, tā varētu būt, līdz šim neesmu pats ar to saskāries. Tāpēc tāds redzējums.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Vai videokartei ir draiveri priekš Windows 7 var noskaidrot divos veidos - skatīties, vai uz kastes ir attiecīgais logo jeb ražotāja lapā attiecīgajam modelim lejupielādēs pameklēt Windows 7 draiverus.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.