Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kaspars

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1895 skatījumi

Kā mini portatīvos datoros iestatīt Latviešu valodu?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Kā mini portatīvos datoros iestatīt Latviešu valodu? Ir doma pirkt mini portatīvo datoru, taču skatījos, ka viņiem nav diskdziņi. Kā tad, lai ieliek iekša Latviešu valodu? Tā taču tur nebūs? Kādā veidā to dabūt gatavu? Kuru mini datoru iesakāt, bet lētāko. Tnx.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
nevis "pa latviski", bet "latviski"

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
ja tu pērc, ka tu to sauc, minidatoru, kam nāk līdzi OS, tad pie pirmās ieslēgšanas tu varēsi izvēlēties sev tīkamāko valodu un iestatīt to. neieteiktu pirkt lētāko minidatoru, ja negrib sabojāt iespaidu par minidatoriem.

pirms 12 gadiem  

Kaspars, pirms 12 gadiem :

Kas ir OS? Operētājsistēma? Doma ir pirkt ar Windows 7 operētājsistēmu. Bet, kad es pirku Samsung PC, tur nebija LV valoda, taču es instalēju Tildes biroju, jo bija diskdzinis. Jeb LV valoda ir visos PC?!

Chuck Norris, pirms 12 gadiem :

liec mierā diskdzini, tagad visu var uzinstalēt bez platēm. un pasaki, ko tu datorā nesaproti angliski. tieši latviešu valoda padara visu nesaprotamu, it sevišķi, ja vajag kaut ko atrast ātri.

Kaspars, pirms 12 gadiem :

A kā es word strādāšu, man interesē strādāt tieši wordā, tāpēc uztraucos. PC gribu pirkt darbam - rakstīšanai.

Pāvels, pirms 12 gadiem :

1) Tilde nekad nav latviskojusi datoru. NEKAD 2)Latviešu burtu ievade veicama gan ar alt, gan uzstādot http://dl.dropbox.com/u/400750/Latvian3in1.zip - arī tam NEKAD nav bijusi vajadzīga Tilde 3)Sistēmas valodu maina ar valodas pakām XP vai Vistalizatoru Vista un W7
Tildes softu nepieciešamība ir mārketinga triks, kas izskalojis smadzenes lielai daļai cilvēku. Tildei ir laba vārdnīca un citas lietas, taču rakstīšanai latviešu valodā, tā nav bijusi vajadzīga vismaz 17 gadus.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Āmen!

Aicis, pirms 12 gadiem :

Esmu mācijies vācu valodu un pa angliski ne "mūū" ne "bēē". Un man VAJAG datoru pa latviski.
Tas ir viss, citi varianti man neinteresē. Kā lai dabū to sasodīto valodu.
Nevienam datoram veikalā nav Windows7ultimate lai varētu mainīt valodas. Bet ja es pats nomainīšu valodu, piemēram, Windows7homePremium, tad ar to pašu mans Windows taps nelegāls.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.