Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Bum Bum

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1037 skatījumi

Dators pēc cietā diska pamainīšanas vislaik restartējas

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Labdien.
Tātad visu pēc kārtas: Dators A vienā brīdī sāka pats restartēties, palaižot viņš ielādējas līdz windovs loadinga uzmet zilo ekrānu un restartējas! nepalaižas pat safe mode, vienmēr pie loadinga restarts.
lai pārbaudītu vai vaina nav cietajā diskā es disku no datora A ieliku datorā B, un datora B disku datorā A: datora B disks datorā A aizgāja normāli, savukārt datora A disks( kurš restartējās) datorā B neaizgāja ( izsecināju ka vaina cietajā diskā), tagad es visu saliku atpakaļ kā bija, bet Dators B( kurš gāja) sācis restartēties pie loadinga, vienīgā atšķirība ka izdevās palaist safe mode

varbūt varat palīdzēt? jo sanāk es paliku vispār bez neviena datora :D

liels paldies un priečīgas Lieldienas! :)

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Ja datori nav pilnīgi identiski savā konfigurācijā, disku pārcelšana var izsaukt tikai... Nu, Tu jau pats noskaidroji, ko. Ievieto datorā instalācijas disku, startējies no tā, izvēlies instalācijas labošanu. Ir labas izredzes, ka ar to pietiks vismaz B datoram.

Zināšanai: Ar tevis izvēlēto metodi nekādi nevar pārbaudīt cietā diska defektu esamību/neesamību. Šajā gadījumā problēma visticamāk ir tajā, ka esi nokāvis A windows instalāciju.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.