Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jolki-Palki

+190

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1964 skatījumi

windows 7 orģinālais disks

Datori un internets » Programmnodrošinājums

ja es vēlos izmeģināt būt godīgs pilsonis un nopirkt legālo windows 7 operētājsistēmu diskā tad es varēšu kompi ik pa laikam pārinstalēt ar šo disku un tajā instalācijas procesā kad viņš prasa produkta atslēgu viņš mani nevarēs piešmaukt un pateikt ka tāds jau ir reģistrēts vai kā tamlīdzīgi? jo cik es pats saprotu tad kad legāla os ir uzinstalēta tad viņš šo atslēgu kkur reģistrē un tad ja es kompi pārinstalēšu un atkal rakstīšu šo atslēgu iekšā viņš to neuztvers kā šī orģinālā diska likšanu uz cita kompja mēģinot to pašu atslēgu ierakstīt?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

JanKa

+80131

 
Kā saka pats Microsoft: "Operētājsistēmu Windows var pārinstalēt tajā pašā datorā tik reižu, cik vēlaties, jo aktivizācijas procesā Windows produkta atslēga tiek savienota pārī ar informāciju par jūsu datora aparatūru. Ja esat ievērojami mainījis aparatūru, operētājsistēma Windows, iespējams, būs jāaktivizē vēlreiz."
Atslēga no kastītes/uzlīmes netiek reģistrēta, bet instalācijas laikā, balstoties uz datora ierīcēm, tiek izveidots unikāls ID, kurš ir piesaistīts konkrētajam datoram, tad šis ID tiek reģistrēts aktivizācijas laikā. Ja nomainīsi datoram, piemēram, pamatplati, tad aktivizāciju, visticamāk nevarēs veikt automātiski, bet būs jāzvana Microsoft, lai izveido jaunu ID.

pirms 12 gadiem  

JanKa, pirms 12 gadiem :

Tfu, ne lai izveidotu jaunu ID, tas notiks automātiski, bet būs jāpasaka, ka šis ID ir "legāls".

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
manuprāt, tomēr zināms risks ir. Tā izskatās.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Legāli ir arī novilkt internetā un galvenais ir nopirkt atslēgu,pati sistēma visiem ir vienāda.Reāli cenas atšķirība nav tik liela,bet daži izvēlās tā,ja tik tiešām dotajā valstī nav pieejama vajadzīgās valodas atbalsts.Piemēram Dānijā nevarēju atrast angļu windows 7,kaut kāds murgs!
Galvenais nepazaudēt pirkuma čeku,garantiju,uzlīmi,tad neviens nepiekasīsies un pēc aparatūras modifikācijas ir tā kā jau JanKa teica.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cilvēks

+3646

 
Vari pārinstalēt cik vien vēlies, viss būs oke.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Mļin, kas ko var apšmaukt? Ja Tu nopērc, tad tas ir Tavs, instalē kur gribi un cik gribi. Nemīz botās, Tevi nečakarēs.

pirms 12 gadiem  

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Ne gluži. Retail kopija, piemēram, drīkst būt aktīva vienlaikus tikai vienā datorā. OEM versija vispār drīkst tikt instalēta tikai uz viena datora (kaut katru dienu, bet uz viena un tā paša)

Romualds Vamvūrī, pirms 12 gadiem :

Nu jā, bet ja Tu nopērc sev jaunu dzelzi? Vai tad atkal jāpērk jauns Win?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.