Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1677 skatījumi

video apstrādes programa

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Iesakiet kādu programmu ar kuru var apstrādāt video. Salikt bildes kopā ar video un dažādus efektus pielikt. WMM man neiet un esmu izmēģinājis arī sony vegas to es nevarēju uzinstelēt kaut kas nebija riktīgi. Ja var tad tādu mazu programiņu ar kuru būtu viegli strādāt. Vai arī ielieciet kādu linku kur varētu lejuplādēt to programmu tikai tādu kuru paši esat pārbaudījuši jo negribu entās programas lejuplādēt un tad instelēt un tad atkal ārā dzēst. Paldies jau iepriekš.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

pirms 12 gadiem  

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

viena no retajām kura patiešām laba. jaunākā, 10. versija labāka. bet tiem, kuri šausminās, ka pie instalācijas antivīruss ārdās, cēlonis ir programmai līdzesošās "zālītes". pirms instalācijas jāslēdz no antivirs un nets.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Būtu jāsāk ar to, kapēc neiet WMM un Vegas. Ja ir sačakarēts pats Win, tad normāli nestrādās nekas.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 

pirms 12 gadiem  

Niks, pirms 12 gadiem :

Vispirms jau nu gan droši vien ar ".. man neiet un .. to es nevarēju uzinstelēt kaut kas nebija riktīgi" vajadzētu galā tikt.

Viesturs, Straume, pirms 12 gadiem :

Nik--- WMM man neņem preti video kuru gribu apstrādāt (KMP-video file) un sony vegas es divus nolādēju 1. uzmeta kaut kādu erroru, 2. uzmeta ka vīrus, tapēc prasu jums.
Uldi Segliņ--- kā var lejuplādēt no tas lapas???

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Iemet nosaukumu Gūglā. Vari klāt likt arī vārdu download. Tad jau nu jātiek galā. Citādi meklē skolotāju, vai prasi tuvākajā bibliotēkā kursus datorapguvei.

Niks, pirms 12 gadiem :

Tāda failu tipa patiesībā nemaz nav, tas ir kāds no formātiem, kurus atbalsta KMPlayer un pilnīgi iespējams ka to neatbalstīs arī virkne citu programmu. Šo problēmu risina failu pārkonvertējot kādā no atbalstītajiem formātiem.
Savukārt otrais ir diezgan tipiski, ja maksas produktu meklē apšaubāmās vietās vai antivīrusu programma nemīl tajā veiktās izmaiņas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.