Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

No apvarsna nekadi nsksies viem lidt sql bazee un manuali ar rocinam visu tirit

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

-6290

 
Atradis kur paprasīt! Paskaties kas te pa jautājumiem un atbildēm! Te ir dauņu koncentrācijas vortāls! Kurš te vispār zin kas ir grāmatvedības programma?
Paprasi pašam Apvārsnim, tiem tak supports esot! Parasti jau ja izdžēs kaukādu nummuru kā tādu, tad viņš pazūd no visām sadaļām, jo datbāzē tāc vais nau!

pirms 11 gadiem  

Krists Mediņš, pirms 11 gadiem :

Paldies par atbildi - tā arī laikam darīšu kā saki !
Nu jā - es vienkārši cerēju, ka varbūt te ir arī kāds kurš kautko jēdz no šīm lietām. Jautāju, jo šefam teica, ka itkā, ja izņemšot kādu kartiņu ārā, tad tik un tā kautkur tas caurums palikšot, ja kartiņa pirms tam ir piereģistrēta kādā pavadzīmē !

, pirms 11 gadiem :

Nu ja jums ir kautkāds kārtējais parazītu kantoris kam maksājat par apkalpošanu tad to arī jājiet! Ja pa tiešo ar Apvārsni ņematies tad viņiem arī uzstājiet uz supportu. Kā ne kā par to ir samaksāts. Nevar jau saprast ko tu gribi izdarīt. Priekš kam jādzēš ārā? Un kas tad ir ka iegrāmatotajos dokumentos paliek? Tas jau pareizi. Ja tu kādreiz pārdevi ābolus, bet tagad vairs netirgo ābolus, tas nenozīmē ka no vecajām pavadzīmēm āboli drīkst pazust.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.