Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1686 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ingus Rūķis

+3522

 
Vari pameklēt Google "screen recorder", "screen recording". Šeit ir viens pārlūkā iebūvēts, kuru reizi pa reizei izmantoju: http://www.screencast-o-matic.com/

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Adrenalītss

+73

 

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

camstudio (bezmaksas) - http://camstudio.org/
camtasia (free trial) - http://www.techsmith.com/camtasia.html

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Camstudio ļoti labs. Ir taisītas video pamācības. Tikai nevajag ņemt viņu kodeku, to reti kas atpazīst. Labāk sākumā ierakstīt parastā mpeg2, vai mpeg4, ja atļauj resursi un tad skatīties uz ko grib pārkodēt.

-c-f-b-, pirms 11 gadiem :

un pēc free trial? regedit, un tīrīt reģistrus, lai aizvāktu "astes"? domā, daudziem no šitās idiotiskās nejēgu bodītes ŠITAS pa spēkam? pie tam kā likums, triāla versijā nav pieejamas daudzas progas funkcijas. un ar to tomēr ir jārēķinās. vot tā. griez kā gribi, bet mīnuss ir pelnīts.

Ringolds Rudzītis, pirms 11 gadiem :

tagad raudu :)

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
neizprotu "dell pc " .. Ingus Rūķis velk uz free, bet tāda līmeņa free softa vispār nav . meklē rokā Bandicam warez, oki, https://www.google.lv/search?q=+Bandicam+warez&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:lv:official&client=firefox-a . Šitas Bandi pašam ir. Kārtis rokā, tagad tehnika, tik pirms instalācijas rubī no netu, firewall, un antiviru. kā nekā pirātisms in classic...

pirms 11 gadiem  

-c-f-b-, pirms 11 gadiem :

ah ja, infa.. Bandicam — это высококачественная программа для записи игр, видео и активности на рабочем столе. Программа записывает аудио и видео в высоком качестве, не затрачивает много системных ресурсов и делает меньше ошибок в работе. Теперь вы сможете записывать WOW, Minecraft, iTunes, YouTube, PowerPoint, Webcam, Skype, видео вызовы, потоковое видео и многое другое без зависаний и ошибок. Bandicam записывает видео в разрешении до 2560×1600 в высоком качестве (1080p полное HD видео)

-c-f-b-, pirms 11 gadiem :

bāziet mīnusus, cik nagi nes, bet, cik analoga softa neesmu testējis, šitas ir labākais, ar lielo.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.