Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1417 skatījumi

Datorā ir uzstādita un aktivizēta programma, dators ir novecojis, gribu uzlikt uz jaunā to programmu, be nevaru to aktivizēt, jo tā bija dom

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Datorā ir uzstādita un aktivizēta programma ( vācu valodas apmācība),ko pirku par bargu naudu dators ir novecojis, gribu uzlikt uz jaunā to programmu, be nevaru to aktivizēt, jo licenze bija domāta tikai vienam datoram, vai ir iespēja to aktivizēt uz otra datora, kopēt kādus failus vai pat izdzēst, galvenais ka programma darbojas uz jaunā datora. Sazinājos ar programmas pārstāvjiem, tie strikti neparko negrib veco anulēt un jaunu aktivizēt, jau iepriekš saku Lielu Paldies kuri tiešām palīdzēs.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja ir kāds, kas spēj saprast aktivizācijas procesu un uzlaust to, tad tas ir viens variants.
Otrs variants ir uztaisīt vecā datora diska klonu un darbināt to kā virtuālo mašīnu jaunajā datorā, tas gan var nedarboties, ja programmas aizsardzība strikti pārbauda datora dzelžus...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Parasti jau gan nekādu problēmu nav, ja programma ir iegādāta par maksu vienam datoram, šī programma ir jādzēš laukā, un jāpārinstalē un jāaktivizē uz jaunā datora, un visam ir jādarbojas, programma pārbauda tikai iegādāto licenžu skaitu atbilstību izmantotajām. Ja tas kādu iemeslu dēļ nedarbojas, vienmēr ir iespējams sazināties ar tirgotāju, kur šī programma ir iegādāta.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Neesmu vēl saskāries ar tādiem izstrādātājiem, kuri nepalīdzētu līdzīgās situācijās un tādu ir bijis daudz. Šaubos vai tu apraksti situāciju patiesi.

Arī otrajam, nelegālajam ceļam, nav universāla paņēmiena, bet arī šai gadījumā tu slēp būtisku informāciju

pirms 11 gadiem  

Aleksandrs Sosnovskis, pirms 11 gadiem :

Beidz šaubīties, vai tad es gribētu kautkādu viltību izmantot. t.i. pa vairot programmu ja esmu ar mieru vienā datorā to programmu likvidēt bet jaunajā uzstādīt. Žēl ka nevarat palīdzēt.

Ego , pirms 11 gadiem :

Nevar palīdzēt tam, kas pat programmas nosaukumu negrib uzrakstīt.

Visas problēmas atrisinātu arī normāla saruna ar servisu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.