Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Māris Usiks

+1334

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1295 skatījumi

Gluks uz safilmēto .

Sadzīves tehnika un elektronika » Videokameras

Lieta tāda : bijām ekskursijā,safilmēju(Sony DCR-SX33E) un tagad mājās ielādēju uz kompja skatos un ir sekojoši. Kopā safilmēts ap 20 momentiem, pirmie 6 ok un tad visiem parējiem momentiem no tās 6 filminas pedējais kadrs ir visa safilmētā gabala garuma taka uz atkārtojuma , tas ir nu piem. visas 15 min garuma viens un tas pats kadrs atkārtojas , un tā visi pēdējie safilmētie momenti . Nav tas ko filmēju bet tas kadrs . Cerams kaut kā izskaidroju vainu , kas par vainu un vai iespējams atgūt safilmēto jo pēc lielumiem var redzēt ka viņi dažādi no safilmētā?????? Vai nav cerības un jāsamierinās ?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Sony nāca līdzi programma, to arī vajag lietot, lai ielādētu datorā. Pēc tam var ar normālu programmu pārtaisīt normālā formātā. Pārkodēt. Kaut vai ar VLC. Jau ielādētus nezinu, vai izdosies, bet arī var mēģināt. Hardware viņiem laba, optika ļoti laba, bet ar kodekiem un apstrādes softwari gan viņi ir gadus 10 atpalikuši.

pirms 13 gadiem  

Māris Usiks, pirms 13 gadiem :

softs jau viss ok , pat tie momenti kur gluko uz pašas kameras kad vēlos nostīties raksta data eror

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tad tev flašs iet uz beigām (vai noppirkts ķīniešu 8GB, kas faktiski tikai 1GB). Mēģini ar citu flašu un ja vecais vēl kaut cik, iespējams, ar kādu video saglābšanas softu var salabot. Bet dikti lielas cerības neliktu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.