Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4096 skatījumi

Fujifilm-HS30-EXR, vai kādam ir, kādas atsauksmes ?

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

Taatad vēlos iegādāties labu fotoaparatu, kas uzņems ĻOTI LABAS bildes, kā jums liekas mana izvēle ir pareiza ? Šim fotoaparaātam piesaistija mp un zooms, un protams zemā cena

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ivarsi

+11583

 
Re re, kā tauta Tevi norej, jau iepriekš pieskaitot pie mērkaķiem utt. :)
Ja nopietni: ieteiktu pirms iegādes palasīt info internetā, meklējot pēc atslēgvārdiem "customer review" utml. Ātrumā uzspiedu šito: http://blogs.which.co.uk/technology/ces/fujifilm-finepix-hs30-the-hs20-with-a-few-minor-updates/ tur gan maz lietderīgas infas. Izklausās jau neslikti. Lai veicas ar iegādi un fočēšanu.

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

uhh , beidzot atradās kāds cilvēks kas pateica vairāk par vārdiem- vajag iemaacīties fočēt ! PAldies tev jauko cilvēciņ ! :))

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ļoti labas bildes uzņem nevis kamera, bet cilvēks. Iedod labam fotogrāfam lētāko sūda ziepjutrauku un viņš uztaisīs smukas bildes. Iedod mērkaķim high-end spoguļkameru un bildes vienalga būs pēdējie mēsli. tad kad Tu to sapratīsi, tad sapratīsi arī ka nav nekāda jēga no 16 megapikseļiem ja bildes nedrukā lielākas par 20x30 cm un vēl jo vairāk ja taš liek tikai draugos 700 pix platumā. Tāpat Tu varbūt sapratīsi 30-kārtīgs palielinājums fiziku neapmānīs un garākajā galā bildes tāpat būs graudainas un miglainas, jo mazākā roku kustība kadru izsmērēs. Pat ar visu stabilizatoru.
Bet nu ikdienai ko savu kaķi nobildēt un taisīt ahūno pseido-mākslu, ko karināt mammai pie sienas un blamēties Latvijas foto portālos, aparāts būs gana labs.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
superzoom kamerām ir tāda lieta, ka ar to superzoom parasti bildes sanāk, maigi izsakoties, anālas. savukārt fotografējot bez zūma, tās nav diez ko labas dēļ mazās objektīva gaismas caurlaidības.
man kādreiz bija viens no pirmajiem digitālajiem fočikiem, vispār bez zūma, kanons kaut kāds, a200, laikam. šad tad apskatos bildes un nopriecājos, cik tās kvalitatīvas, pat nevar salīdzināt ar manu tagadējo fotoaparātu, kuram arī ir lielais zūms un savā laikā tas bija viens no labākajiem testos, ka arī ar leica optiku.

pirms 12 gadiem  

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

Nu ko lai saka... Neesi vienīgais ar līkām rokām... Esmu pārliecināts ka Tu ar lāpstu arī noteikti smukāku bedri izraksi nekā ar jaunāko eskavatora modeli. :)

Chuck Norris, pirms 12 gadiem :

pilnīgi iespējams..ja vajag smukas bedres, cilvēki vienmēr izmanto lāpstas.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Kamera tavā vietā neuzņems ļoti labas bildes !

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Tieši tas, ko es gribēju rakstīt. :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.