Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1250 skatījumi

Fotokamera vai spofuļkamera

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

Tātad vēlētos iegādāties fotokameru vai spoguļkameru, tākaa nesaprotu parak daudzno šim ierīcēm, lūdzu iesakiet kaut ko, galvenā fotoaparata funkcija kvalitatīvas bildes! budžeets līdz 280ls.

Paldies jau iepriekš ! :))

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
aizej uz tuvāko veikalu un nopērc canon vai nikon fotoaparātu pa 250 ls. Par atlikušo naudu nopērc papildus atmiņas karti, papildus bateriju, somiņu un dzīvo zaļi bēdu nezinādams.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Aizmirsti salīdzinājumu fotokamera vai spoguļkamera. Un tāda funkcija kā kvalitatīvas bildes ir tajā elektroķīmiski mehāniskajā iekārtā, kas nospiež pogu fotoaparātam. Ja šī iekārta prot atrast vai izveidot kvalitatīvus apstākļus bildes uzņemšanai, arī bildes būs kvalitatīvas. Tā kā skaties un pēti fotoaparātu funkcijas kādas tu gribi. Kvalitatīvas bildes ir krietni par plašu lai tev uzreiz nosauktu modeli.

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Tur jau tā lieta kad izvele ir ļtoi liela. Taapec prasu jums, varbūt vaarat kaut ko ieteikt, vai dalities ar padomiem

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Fotoaparātu funkcijās izvēle nav nekāda lielā. Ir svarīgas funkcijas (matricas lielums, gaismasspēja, fokusa attālums, reakcijas ātrums utt) un mazsvarīgas (krāsu automātiska pārtaisīšana košākās, datuma uzlikšana uz attēla, automātiska bilžu ielikšana feisbūkā utt).

Chuck Norris, pirms 12 gadiem :

nez tas cilvēciņš vispirms ir izzinājis, kas ir slēdža atrums, diafragma, gaismjūtība(ISO), jeb zin tikai, ka jabildē ar auto rezīmu?:D digitalo foto laikmetā tik daudz foto idiotu ir saradies, ka biezs. pat nejēdz kamerunoturēt, lai horizonts ir taisns, tajos pašos draugos 9 no 10 bildēm gāžās...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.