Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis OzoLs

+254

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 5566 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

abc 123

+140

 
lapu, notirinaas un neko neatver, jaaspaida vairaakas reizes lai atveertu.. rakstot spiezu vienu burtu, bet spiezas blakus esosais, kad spiezu uz taa blakus esosaa, tad atkal spiezas naakamais :D parodija kkaada). kad jau vairs nevaru iztureet tad uztaisu calibration (izvelne kas noregulee ekraanu) un tad kadas 5min var ciesami spaidiit vinju.. abi telefoni jalade katru dienu jau no pirmas dienas, lai gan nemaz tik daudz nespaidu vinju un vispar neklausos mp3.. vakardienas vinjam kkas notika un vins vairs nelaadeejas, ladetajs pats iet, un telefons uz zemes ar nebij nokritis, pats no sevis izdomaaja laikam ka negrib vairs laadeeties... :( taa kaa gaidiisim riitdienu un skatiisimies kaadus parsteigumus atnesiis krutaas iphone kopijas, jo tie ir tikai 6 meenesi lietoti :)) NEIESAKU nevienam pirkt sho suudu, galiigi neuzticams talefons, taa ir veejaa izmesta nauda.. bet nu taa jau ir Juusu dariisana..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

abc 123

+140

 
Nopirku 2as jaunaakaas iphone kopijas i9++++ 3.5" ekrans, kompass, wifi, ar aple logo aizmuguree.. panjemot rokaa origjinaalu un kopiju diez ko nevar redzeeet nekaadu atsciriibu :D nostradats ar itkaa diezgan kvalitatiivi! pirku pa 60 latiem ebay! pagajushi 6 meeneshi vienam no vinjiem ekranam izdedzis pixelis (melna sviitra uz ekraana)! un veel, kad vinju tikko sanjeemu uzreiz vedu uz remontu, jo mikrafons neskaneeja, nebij vadinjs pielodeets kaa naakas.. abiem telefoniem citreiz kad uzladeets un stav veel pie vada, tad metaas taads gljuks ka pazuud uz ekraana tas kubicinjs ar ko atblokjee.. otram telefonam pec 3iis dienaam modinaataajs saaka nezvaniit, izsleedzu iesleedzu un aizgaaja, bet taadi joki veel joprojaam atkaartojas.. kad vinju iznjeemu no iepakojuma, ieveeroju, ka vinjam truukst skruuviite apaksaa pie mikrofona.. ekraans ar katru dienu ar vien sliktaak saak spiesties, tas nereaali tracina, (tas izpauzaas taa, kad spiezu uz ikonas lai atveertu, vins taka grib scirt naakamo

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Valdistt

+8491

 
Ja vēlies izbaudīt iPhone - nepērc. Ja vēlies parastu telefonu, kurš vizuāli ir līdzīgs iPhone - vari riskēt iegādāties. Ja mēs klonus salīdzinām ar parastajiem telefoniem (Nokia, SE, Samsung utt.), tad piedāvātais fīču saraksts ir visai līdzīgs (protams, ar atšķirībām, bet tomēr). Tomēr - jāsaprot, ka vienīgais kopīgais ir izskats.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man ir iphhone kopija jau 1 gadu un vel nau bijis neviens gluks

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ulvis Bernāts

+1703

 
iesaku uzmanīties kad kautkur pērkat iphone,jo daudz kloni daži ļoti līdzigi būs būtu grūti atsķirt izvelne un viss arī līdzīgs un opersistēma var būt nestabila un dažreiz uzkarties un vai restartēties telefons piemēram iejot izvelne un skarienjutīgais ekrāns nebūs tik kvalitīvs kā iphone.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Bitenieks

+11700

 
Šādu info parasti sniedz cilvēki kuriem pašiem nav tāda telefona, bet replicas arī mēdz būt dažādas.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.