Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2607 skatījumi

Kāda sistēma labāka?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Pašlaik lietoju Windows mobile 6.5 versiju,doma likt Anroid(man telefons atļauj),vai tur būtu kādi plusi?Vai nav nepieciešamas tieši šai sistēmai atbilstošas programmas?Varbūt kāds ir paprovējis un ievērtējis,negribās pagaidām eksperimentēt,jo vecās sistēmas pārlikšana atpakaļ ar visām programmām tāpat aizņem līdz 70 min.!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

ko jūs te cepas. uzrādītājā video uz ASUS P535 NAV uzlikts virsu android. vinam ir winmob6.1 kur androids ir tikai emulēts. uz telefonu jebkurā gadijuma ir virsu winmob6.1 kas darbina emulāciju, nevis telefons darbina android os. Šeit var papriecāties ar vinu kā aplikāciju, nevis reāli izbaidit OS piedāvātas iespējas.

pirms 14 gadiem  

Ronalds Skrastiņš, pirms 14 gadiem :

P.S vēl ir emulēta vecā android versija ar standarta interfeisu. apskaties jaunos HTC modelus kur virsu 2.1 android ar sens ui interfeisu.
lūk šādiem aparātiem reāli var izbaidit android neskaitāmi plašās iespējas.

Jānis Kalvis, pirms 14 gadiem :

Tas video ir vecs un domāju,ka man ar ietu tā 2.1 versija!HTC būs jāiztestē!Skatos uz HD2,bet tam ar wm sistēma,bet itkā var uzlikt Anroid!

Ronalds Skrastiņš, pirms 14 gadiem :

Currently, Android is booted from within Windows Mobile. It does not run INSIDE Windows Mobile nor is it emulated! An application named HaRET is used as a bootloader to REBOOT the device into Android. Currently, it is possible to store the Android files within the normal FAT32 partition of the SD card. For more advanced users, it is also possible to use a separate ext2 partition on the SD card.
tā ir emulācitja. saproti atšķirību? ja vēlies androidu, tad perc htc desire, legend, hero... ne HD2

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vilnis

+3247

 
netrako...iesākumā padzīvojies datoriķu forumos. Kaut vai Ruboard. Tur 100 punkti, ka atradīsi katras sistēmas plusus un mīnusus. Tālāk gan paša izvēle...

pirms 14 gadiem  

Marcis Seglinieks, pirms 14 gadiem :

Labi vinsh paarladees to OS un taalaak, kur dabuus draiverus, no Windows XP platformas tie nederees, naksies telefonu mest araa ! Padomaajiet divreiz pirms ko taadu daraat, prieksh taa ir speciaali servissi.

Jānis Kalvis, pirms 14 gadiem :

Servisos OS neuzstāda,vispār nezinu nevienu datorsalonu,kur priekš PPC liek jaunas sistēmas!?Mest arī diez vai,ka vajadzēs,jo ja neaiziet,tad vienkārši liek atpakaļ veco sistēmu,kā es to pats reizēm esmu darījis,bet kā teicu,man atkal nepatīk knibināties!

Jānis Kalvis, pirms 14 gadiem :

Laikam sūds vien ir,cik no mvideo var saprast!Vienas kļūdas tik met laukā un interfeiss ar vienkāršs!

http://www.youtube.com/watch?v=SE7CotslFR0&feature=related

Marcis Seglinieks, pirms 14 gadiem :

Ne jau uz datorservissu jaskrien, bet uz autorizeetiem servisa centriem, ar to nodarbojas Siemens, Nokia un citi tikai vajaga pajautaat. Dump nav probleemu uztaisit, paarsvaraa lietotaaji nemaak visus parametrus pareizi saglabaat liidz ar to var arii pazaudeet veco OS sisteemu un ko tad ?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Mūrnieks

+1089

 
par kaadu aparaatu vispaar iet runa?

pirms 14 gadiem  

Ronalds Skrastiņš, pirms 14 gadiem :

pēc video liekas ka ASUS P535

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilnis

+3247

 
Ja VISUS galus savilks kopā, tad draiveri, domāju, nebūs nekāds šķērslis. Nav jau notebook, kuram viens otrs draiveris bezmaz nedēļu jāmeklē.. Mobilajiem tomēr vienkāršāk..

pirms 14 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 14 gadiem :

Tiesa gan,es savam laptopam karšu lasītājam priekš HC kartēm atbalstu vēl tagad neesmu dabūjis(reāli esmu meklējis 2 nedēļas).Uz Vistas un Windows 7 iet,bet Xp nesaprot,tādēļ piepirku papildus priekš HC uz usb lasītāju.Telefonam bija viena problēma,ka tikko meklēju kartes,tad kamēr dabūju ejošo,pagāja 3 dienas(dienā meklēju ap 6 stundām).

Vilnis, pirms 14 gadiem :

XP vari norakstīt. Šogad viņam pat jauninājuma pača nav. Tagad Microsoft orientējas uz win7. Bet.. tam pašam win7 vajadzīga jaudīga mašīna. Ta jau labāk pārej uz līni. Un visa šitā hemoroja ar draiveriem, plus iespēju nabadzība, ziņ, viennozīmīgi esmu par stacionārajām mašīnām. Man tagad uz datora ir divas OS..win7, un līnis BT-4. Bet tas nav domāts iesācējiem. Piedevām, līnis atbalsta LV "apostrofu", automātiski Tildes Birojs atkrīt. Pie tam līnis ir bezmaksas OS.

Marcis Seglinieks, pirms 14 gadiem :

Vilni nu nosauc manu IP ar savu Linux BackTrack :D, nevari jo nemaaki un nelielies ! Windows 7 noteikti nav licenceets, ekonomiskaa policija buus prieciiga ieraugot to uz tava datora.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.