Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aija Dobroviča

+15270

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2854 skatījumi

Nokia moilais!

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Kā pie piektdienas plkst. 16.00 neviena mobilo telefonu darbnīca nestrādā, tādēļ jautāju jums. Lieta tāda,ka man mobilajam telefonas, kad runāju,karst batereja. Bet tikai tad, kad runāju, pārējā laikā tā ir normāla. Ko tas nozīmē, ka batereja ir mierā vai pats telefons? Viens kadrs man paziņoja, ka telefons :((

Pirms 14 gadiem

Man jau ar ir piektdiena!!! Gribēju rakstīt Nokia mobilais :D

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

http://www.mobiserviss.lv/
Nesaaki ka neviens, mēs domājam par strādājošiem cilvēkiem kas var tikt tikai vakaros ja pa dienu strādā.
Par problēmu, domāju ka pamatā ju ir atbildēts.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varbūt tā baterija ir vienkārši brāķis. Bet par tām metāla skaidiņām arī var tā gadīdies ka mobīlajā telefonā ir procesori kuriem ir daudz kājiņu kāda metāla skaidiņa var radīt īsavienojumu procesorā bet mobīlais izslēgsies. Gadās arī tā ja mobīlais ir bijis saskarsmē ar ūdeni tad notiek metāla korozija oksidējas metāls. Elektronikā tiek izmantots varš un alva tātad oksidējas varš jo plates ceļiņi sastāv no vara sakausējuma. Tie mobīlajiem ir tā ka plates ir vairākās kārtās varbūt četras kārtas tā saucamās PCB plates ja telefona iekrīt nejauši peļķē tad tas nedarbosies uz procesora izvadiem radīsies korozija oksīds viss procesorā saies uz īso.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agris Bite

+4063

 
...turpinot tēmu, mikro metāla skaidas un kā zināms metāls vada strāvu, tātad ja tiešām tā ir tad skaļrunīša korpus ir apaudzis ar mini metāla kārtu kar arī tajā brīdi kad Tu runā vai klausies ir iemesla avots kad tautas valodā runājot iet uz īso un tāpēc arī baterija karst. Ja kaut cik ir rokas īstajā vietā tad uzmanīgi noņemot korpusa vāciņu var tikt klāt pie paša skaļrunīša aizmugurējās daļas kur ir magnēts un pievadkontakti, paņem mīkstu otiņu un uzmanīgi centies atbrīvot no liekās drazas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Litija baterijām ir neliela shēma, gandrīz vienmēr iekšā baterijā (tāpēc tur ir trīs vai vairāk kontakti, nevis tikai divi), bet var gadīties arī ārā, pašā telefonā. Tā shēma regulē strāvas stiprumu, kas tiek tērēts, vai pildīts, atkarībā no testētiem režīmiem-pēc tabulām, kā arī temperatūras. Ja pārāk ātri šis process notiek, tad litija baterija var aizdegties, pie tam tas būs metāla ugunsgrēks, ko ar ūdeni nevar nodzēst, temperatūra ļoti augsta. Degs, kamēr beigsies materiāls. Rumpim ies cauri kā gāzes metināmais. Ir dažiem ražotājiem bijušas problēmas ar minēto shēmu, ugunsgrēkiem, tiesas prāvām un atsaukšanas no tirgus veselām partijām.

Īsumā saku, ar uguni nejokojies, pakonsultējies kur pirki (2 gadi garantija), nomaini bateriju un būtu jābūt labi.

pirms 14 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Paldies! Vismaz kāds saprot manu jautājumu!

500

Labākā atbilde
  • -4

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Ko tu pīpē?

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Ko tas nozīmē, ka batereja ir mierā vai pats telefons? Viens kadrs man paziņoja, ka telefons :((

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Skaista atbilde no tavas puses. Diemžēl nepīpēju vispār, pat arī ne to ko tu nodomāji. Tādēļ, speciāli tev, izsakos sīkāk!!!
Ņemot vērā to, ka priekšā ir divas brīvdienas, tad nevēlētos palikt bez telefona. Tādēļ arī interesējos. Vai tā ir baterejas vaina un man atliek tikai nomainīt batereju vai arī ir vaina telefonā. Jo viens cilvēks, kuram jau uzdevu šo jautājumu, atbildēja, ka tur esot kaut kāda rezonanse starp telefonu un batereju, un vaina viss drīzāk ir pašā telefonā.

Ilva Lase (ex. Caics), pirms 14 gadiem :

Es arī nesapratu, ko nozīmē- "baterija ir mierā" ??? Vairākkārt pārlasīju un tāpat nesapratu :)

Agris Bite, pirms 14 gadiem :

Baterija mierā nozīmē ka viņa godam vai ne bet savu dzīvību ir beigusi, kaut ko tādu dzirdu pirmo reizi ka strāvas devējs savu iekšējo uzlādi atdodot karst, man ar praktiski visa veida akulumātoriem ir bijuse dzīvē saskarsme bet kaut ko tādu neēsmu pieredzējis, to ka lādējot baterija uzsilst vai pat uzkarst tā ir ikdienišķa parādība. Problēmas ir pašā telefonā,viena no varbūtībām ka Tu nejauši esi nolikusi telefonu kaut kur kur strādā vīrieši ar metālu, respektīvi telefona skaļrunītis ir pievilc

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Nu nezinu - bača arī pie izlādes silst, manējā ir sapūtusies resna, pat telefona vāciņu uzlikt nevar, bet savas divas dienas tur.

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Piekrītu Pterodaktilam, man kolēģei samsungam nakts laikā uzpūtās bača tā, ka vāciņu vairs nevar uzlikt un tas notika pie izlādes.Iegāju viėnā servisā un vecis ar tik acis iepleta, kad pateicu, ka tā bača runāšanas laikā silst. Pat nezināja ko ieteikt :( Paprovēšu iztīrīt, tad redzēs kā būs!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.