Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1856 skatījumi

Gribetu prasit , ka ir - vai nokia 5530 ir labs telefons ? Vai ir verts tadu pirkt vai var iegrabties ar vinu?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Vienkarsi man draugs teica, kad esot ta kad kas nem nes atpakal pa garantiju taisit - vai ta ir ?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Visai Eiropas Savienības teritorijā tirgotajai elektrotehnikai, tai skaitā mobilajiem tālruņiem neatkarīgi no preces ražotāja ir 2 gadu garantija. Ja preces ražotājs šo garantiju nenodrošina pilnā apmērā, tad atlikušo laiku garantiju nodrošina preces pārdevējs. Attiecībā uz mobilajiem tālruņiem, NOKIA ir viens no lielākajiem mobilo tālruņu brendiem. Visu lielo ražotāju preces ir labas kvalitātes garants, tomēr jebkura prece mēdz būt ar defektiem un bojāties... tādēļ jau ir garantijas periods, kura laikā prece tiek labota bez maksas...

pirms 14 gadiem  

Pāvels, pirms 14 gadiem :

Liels ražotājs nav labas kvalitātes garants. Praktiski nekad. Par piemēru - HP. DV6. Par konkrēto Nokia modeli - tam ir vienkārši briesmīga lietotāja vide. Labā ziņa, to ir iespējams nomainīt ar jūtami lietojamāku (http://www.spbsoftwarehouse.com/symbian-software/mobileshell/)
Bez tās moka sajūta, ka esi nopircis 30 latu lētuci... Lai arī pat tie mēdz būt labāk atstrādāti!

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tas ir tavs subjektīvais viedoklis! Ja uzņēmuma pamatbizness ir mobilo telefonu ražošana un Nokia ir viens no pasaules atpazīstamākajiem un lielākajiem brendiem, tad tas ir kvalitātes garants, jo uzņēmums strādā pie saviem modeļiem, investē miljonus eiro, lai izstrādātu vienu vai otru modeli. Turpretīm uzņēmumi ar nepazīstamiem nosaukumiem ir lielo brendu kloni, pie tam lielākoties ļoti neveiksmīgi un "gļukaini".

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tas vai NOKIA 5530 modeļa dizains un pieejamās funkcijas atbilst kaktra pircēja vajadzībām un patīk vai nepatīk ir mūsu pašu ziņā, bet pašam telefonam nav ne vainas... Pie tam visu lielo ražotāju mobilajiem tālruņiem, it īpaši jau NOKIA pēc garantijas perioda beigām remonts izmaksās daudz lētāk nekā dažādiem citiem brendiem, kuri tikko tikai ir ienākuši tirgū vai ir lielo brendu kloni.

Ronalds Skrastiņš, pirms 14 gadiem :

Aivi: labot nokia ir lielakais gemorejs no visiem telefoniem.
Nokiai nav leta labosana Visdargak labosana ir jauni ekrani. (Ipasi samsungam) piemer ja sim telefonam izsitis ekranu naksies skirties no 40-50 latiem (displejs, touch panelis, darbs)
P.s lidz 1992 gadam nokia nodarbojas ar televizoru taisisanu :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.