Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2372 skatījumi

Kurš labāks, samsung,sony ericson vai lg? Ja runa iet par telefoniem? Un kapēc?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Gribu sev jaunu telefonu, tik nevaru izšķirties kādu modeli no nosauktajiem būtu brātīgāk ņemt. Ir dzirdēts,ka lg ātri baterija nomirst, sony atkal displejs ātri plīst utt.
Jūsu domas?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Edgars

+7561

 
Vislābāk manliekas ņemt sonny ericson . galvenais neņem ar "džoistiku", jo tie ātri plīst. Ja ir parastās pogas tad SE visideālākais variants.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Man ir bijuši samsungi un bez problēmām, mainīju tikai tāpēc, ka apnīk, lietošana arī vienkārša. Ericson vizuāli ir glīti, bet vai nav sarežģītāki lietošāna, var jau būt, ka nav, kas pie viņiem pieraduši

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dace

+19

 
Sliecos uz SonyEricsson, jo tiem ir laba kvalitāte par normālu cenu. Cik zinu, LG, īpaši imidža klases (tie smukie Shine un Chocolate), ātri vien ir jāved remontēt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

HTC ar google pārņem pasauli. Varat teikt ko gribat...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Emīls Rolavs

+272

 
Es teiksu pec savas pieredzes. Man kopa ir bijusi 2 sonyericsoni. Pirmais no viniem bija cybershot serijas un otrs ko tagad lietoju ir no walkman serijas. Jaskatas kas tev patik vairak muzika, vai bildet bildes. Teiksu taa man ne reizi nav noplisis telefons pat nav bijis javed uz remontu. Ir kritis zeme entas reizes un ne silts ne auksts tikai korpusam paris skrambas. Nerunasim par NOKIA kuras nokritot leja vnk saskist gabaalos. Ekrani biezi plist un daudz defekti paradas lietojot vinju igstosi.

Teiksu ta SE ir labakie telefonu to cenu robezas. Klalitavi razoti, baterija tur ilgi, var dabut software updatus biezi.
Par citiem modeliem nemaku teikt. Lietojis esmu Nokijas un SE un SE ir tiesam tie pasi labakie reti kur var atrast kad kadam ir kada problema bijusi. SE ir viss vienkarsakais Interfeis kuru saprast var burtiski paris stundu laika. Veco SE adevu Omai un vina nav sudzejusies kad nesaprot ka darboties modelis K550i :) ieej SE majas lapa un palasi sikak par sev intresejoso

pirms 14 gadiem  

Pāvels, pirms 14 gadiem :

Jāsaka, ka jaunākajiem vidējā un lētā gala modeļiem SE ir sācis mežonīgi taupīt uz kvalitāti. Es biju SE fans, bet visi viņu pēdējo 2 gadu modeļi, ko man bijusi iespēja palietot... Vienkārši nožēlojami. Vairākus modeļus par viņi paši ir atdzinuši par sērijveida brāķiem. SE kvalitātes virsotne bija K750/W800 laika modeļi (ignorējot prieka puļķus) un to klons bez puļķīša - K550, smartu lauciņā - W950, W960 un P1. Tālāk jau sākās tīra nolaidība...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
no tiem trijiem labāk ērikdēlu. bet vispār vislabāk nokiju.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.