Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja pirki veikalā galīgi jaunu,nes atpakaļ un prasi kas par vainu.Un kas par modeli?Ja ir palietots,tad iespējams ir pilns ar visādām drazām.Tad var pamēģināt uztaisīt hard reset.

pirms 14 gadiem  

SimOna Šuļko, pirms 14 gadiem :

Nokia 5230. Un pirku galīgi jaunu! ;)

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Tad jau aizej uz veikalu,un pakonsultējies,ja domā ka nav viss kā vajag.Šeit vari arī apskatīties un salīdzināt.http://www.nokia.lv/meklet-izstradajumus/visi-talruni/nokia-5230/pamatdati

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Kādu laiku esmu lietojis minēto briesmekli. Varu teikt, ka aplikācijas, kas lieto GPS, ieslēgts BT, dažas aplikācijas, kas pastāvīgi sinhronizējas caur netu (attiecīgi - teju pastāvīga datu pārraide)... Vārdu sakot - ar zināmu piepūli to mantu var padarīt dikti rijīgu.
Izrevidē aplikāciju (it sevišķi atvērto) rindas, uzliec e-pasta sinhronizāciju retāk, kā ik pēc 30 sekundēm, varbūt pat aizver twittera klientu un facebook apsi. Izslēdz BT (ja nelieto). Iemācies regulāri izmantot task manager un būs OK!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Renārs Joma

+1404

 
Galvenais pareizi uzsakt lietot, izladet telefonu lidz nullei, tad uzladē pilnu, un tā kadu laiku. tad batareja uzņem pareizo ritmu un tur ilgak! :)

pirms 14 gadiem  

SimOna Šuļko, pirms 14 gadiem :

Nu jaa.. Man par šito ar teica, ka te itkā esot vaina :(
Bet vēl ir iespējams kaut ko mainīt?? Jo es kad nopirku telefonu uzreiz liku pie lādējamā. Vnk nezināju kā pareizi jāsāk.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Tam nav nozīmes.Litija jonu akumulatoriem tas nav obligāti.Tā man vismaz skaidroja veikalā.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Tas ir mīts un pilnīgas muļķības.

Āris Seisums, pirms 14 gadiem :

Tas nav ne mīts ne muļķības, bet graujoša efekta neizpildes gadījumā tiešām nebūs.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Tas ko tu domā ir vai nu NiMh baterijas, vai baterijas kontroles shēmas dati par bateriju - sākumā tā shēma nezina cik volti/miliampēri atbilst cik pilnai baterijai attiecībā pret atlikušo laiku (lai būtu lineāri). Kad vairākas reizes ir pilnībā pielādēts un pilnībā izlādēts, viņa sāk iegaumēt un attēlot patiesībai tuvākus datus, kas vienalga ir aptuvena minēšana, tikai drusku precīzāka.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Viedtelefoniem tā ir norma viena divas dienas. Vecāka tipa telefoniem gan nevajadzētu tā būt. Tad gan jānes uz garantiju.

pirms 14 gadiem  

Pāvels, pirms 14 gadiem :

5230 ir "tikai ekrāna" symbian

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.