Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 7222 skatījumi

Atsauksmes par Huawei produkcijas kvalitāti

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Ir kādam bijusi pieredze ar, teiksim, telefoniem? Vai jebko citu no Huawei? Cik saprotu, tā ir ķīniešu firma kaut kāda, bet tai pat laikā šķiet, ka viņa nav no tām galīgi kreisajām. Kā tad tur īsti ir?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Huawei kādreiz kopēja rietumu produkciju, bet tie laiki ir garām. Tagad viņi ir pārāk nopietna firma ar ļoti spēcīgu vārdu, lai ražotu sliktu preci. Par telefoniem nezinu, vai tur labi piešauta roka viņiem, bet lielajai straumei, kas pamatoti apgalvo, ka telefons ir dators, viņi ir pievienojušies, tā kā kvalificēti minot - tur arī visam jābūt kārtībā. Esmu saskāries ar 3G modemiem, tur viss kā nākas, normāli produkti. Neredzu iemeslu šaubīties.

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Paldies par atbildi. Es te vienkārši nesen iegādājos Vodafone 845 telefonu un pēc tam atjēdzos, ka Vodafone tak paši neražo dzelžus (ja nekļūdos). Sāku meklēt Gūglē — izrādās tas patiesībā ir «re-branded» Huawei U8120. Bišku sabijos uzreiz, kaut gan rokās turot nemaz nešķiet, ka ir lēta prece (korpusa kvalitāte katrā ziņā ir ok). Tāpēc tāds jautājums radās.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Ja tev ir Vodafone, tad vairs nav runa par Huawei. No Huawei tad ir tikai dzelži palikuši, pat tad ne visi pieejami vairs.
Vodafone ir viens no aktīvākajiem rebrandotājiem, kas ļoti prasmīgi sabojā daudzus produktus. It sevišķi telefonus. Bieži likvidē kādu funkcionalitāti, vai uzspiež savu (sliktāku) funkcionalitāti, nekā oriģinālā ražotāja iespējas. Updates arī bieži kavējas ļoti ilgi, vai pat vispār nav pieejamas. Es kategoriski neņemtu Vodafone, lai kas dzelžus būtu ražojis.

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Eh... Kur tu ātrāk biji? :D

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Huawei ir jaunais Vodafone produkcijas ražotājs, kurš sākumā bija saistīts tik ar usb modemu izveidi vairāk.
Dotajā mirklī ir parādijies jauns tālrunis Bite Huawei u8500. Android sistēma, cik esmu spēlējies ar vinu , tad nu īpaši atšķirību neredzu ar ko viņs sliktāks būtu par Samsung Galaxy sērijas telefonu vai HTC Desire.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
Huawe ir naakamais grands kurs jau sacensas ar datorrazotaajiem !!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mamma oktobrī man uzdāiāja telefonu HUAWEI Ascend G510 un u nepagaja ne ilgs laiks kad vinš man sāka gļukot... Tad radās jautājums- tas ir no kādas spēles iekļuvis vīruss? Bet tagad ir kļuvis vēl trakāk... Tagad pēdējās dienas pamostoties gribas uzzināt cik pulkstens... es mēģiu ieslēgt savu telefonu bet viņš neslēdzas acīm redzot ir izslēdzies... Mēģiu vairākas reizes pat bateriju izņēmu un ieliku atpakaļ... Tikai pieliekot pie lādētāja baterijas indikators sak mirgot (sarkanā kr.) bet es tak atceros ka vēl nesen uzlādēju viņu... tad kad beidzot esmu viņu ieslēgusi baterija tak ir pilna... Tagad nesaprotu man ir jādod telefons meistariem vai arī jāzvana uz veikalu?

pirms 10 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 10 gadiem :

Nu izskatās, ka kaut kas līdz galam kārtībā tur nav. Ja neslēdzas iekšā, bet pēc tam rādās, ka pilna baterija, un tu visu dari pareizi, tad toč jānes atpakaļ tur, kur pirka.

Bet, pirms kaut kur nest, var pamēģināt uztaisīt hard reset. Ja tas nelīdz, tad gan jānes droši vien.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.