Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2066 skatījumi

Kāpēc uz izvietoto sludinājumu zip.lv atsaucas interesenti no ārzemēm?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Kas notiek?! Ieliku zip.lv sludinājumu, ka pārdodu lietotu mobilo telefonu un uz to atsaucās 4 cilvēki, kur viens no Nigērijas un pārējie arī kaut kur no ASV. Kā viņi saprot latviski, ja zip.lv angļu valodu nepiedāvā?? Vai man būtu jāsatraucas par krāpniekiem???

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

JanKa

+80131

 
translate.google.lv dara brīnumus - tas par latviešu valodas zināšanām. Par krāpniekiem ir jāsatraucas, jo visi šiet ārzemju "labdari" ir tikai un vienīgi krāpnieki. Tāpēc ignorē viņus un meklē vietējos pircējus.

pirms 13 gadiem  

Pāvels, pirms 13 gadiem :

Tiešām mūsdienās ir cilvēki, kas tic tiem ārzemju krāpšanas sistēmas veidojumiem (sistēma nemainīga gadiem) un nigērijas miljonu mantinieku spamam? jautājums, diemžēl, ir retorisks, jau te pat ir atbilde...

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Būsim reāli - tie 100% visi IR krāpnieki! Taču satraukties galīgi nav vērts. Viņi par Tavu telefonu piedāvās simtiem vai pat tūkstošiem dolāru (man reiz par lietotu fotoaparātu piedāvāja 10x lielāku cenu, nekā biju prasijis) un stāstīs visādas pasakas kam tas telefons vajadzīgs. Tālāk varianti ir dažādi, bet parasti viss beidzas ar to, ka viņiem no Tevis vajadzēs kādu nelielu naudas summu (no 5-100 ls) lai atvērtu kontu, vai nokārtotu kādas līdzīgas formalitātes. Un tiklīdz Tu naudu pārskaitīsi (kas cerams nekad nenotiks), tā darbs ar Tevi beidzas, e-pasts tiek likvidēts un ķeras pie nākošā upura.
Mans ieteikums e-pastus bez stresa izdzēst un aizmirst par tiem lošiem. ;o)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jāsatraucas nav, bet nedrīkst aizmirst sen zināmu patiesību. Viss, kas izskatās un izklausās pārāk labi, lai būtu patiesība, parasti arī nav patiesība! Mūsdienās pietiek krāpnieku gan ārzemēs, gan te pat Latvijā. Tirgojot pēc principa - vispirms naudu un tikai tad prece, nekāda krāpšana nav iespējama. Pie tam paturiet prātā to, ka ASV ir viens no pasaules lielākajiem tirgiem un jo lielāks tirgus, jo zemākas ir cenas. Visu brendu mobilie telefoni ASV ir nopērkami krietni lētāk nekā Eiropā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

elina

+340

 
tie tak krāpnieki, es siem vienmēr atbildu - FUCK OFF

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

elina

+340

 
tie tak krāpnieki, es siem vienmēr atbildu - FUCK OFF

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.