Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1652 skatījumi

iPhone "ēd" datus

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Lieta sekojoša.

Iepirku iPhone 4 ar iOS 6.

Kamēr LMT svieda pakaļ haļavos MB, tikmēr viss čotka - neuztrauca datu patēriņš. Mēnesi viss bija ok.

Nākamajā mēnesī (februārī), iPhone jau līdz ~9. datumam bija smuki noēdis visus manus 250 MB. Settingos daudz maz viss ir atslēgts, kas teorētiski varētu sabīdīt visus 250 MB.

Androīda vidē ar 250 MB man vienmēr ir pieticis, vidēji to lietojot.

Kur varētu būt problēma?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Iemeslu, kādēļ datu apjoms ir tik liels, var būt desmitiem. Piemēram, kāds no šiem http://osxdaily.com/2012/03/28/tips-to-reduce-iphone-ipad-personal-hotspot-data-usage/
Tāpat arī bieži vien iPhone lietotāji aizmirst aizvērt programmas, kuras ir lietojuši, vai tās neaizver vispār, un tas atsaucas gan uz datu apjomu, jo tās turpina darboties fonā un komunicēt ar serveriem, gan arī ātri iztērē bateriju. Tādēļ laiku pa laikam ir divas reizes jāuzklikšķina uz HOME pogas, tad jāpatur pirksts uz jebkuras no aplikācijām, kas jums atvērsies un uz tām paradīsies sarkans aizvēršanas krustiņš, un tās visas ir jāaizver, vislabāk to ir darīt katru reizi, kad esat lietojis tālruni.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tā ir cīņa ar vējdzirnavām, kur tev nav paredzēts vinnēt. Vai nu sēdi bez interneta, kamēr pārvietojies līdz nākamam Wifi tīklam, vai maksā ragā par gigabaitiem. Exchange sinhronizācija ar e-pastu var noēst pusotru gigabaitu mēnesī. Ja nav degoši vajadzīga un neierobežots nets nav pieejams, tad vajag atslēgt.
Programmu atslēgšana pēc lietošanas vienalga tās neaizver, arī ar visu dubultklikšķi un vibrējošajiem mīnusiem. Ir man tā Waze paldies atnākuši, kad bijis izmests un lietots uz cita telefona. Nav iespējams tur pašam ko kontrolēt. Vienīgi pavisam netu atslēgt, tad jā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris Liepiņš

+480

 
Man kautkas līdzīgs kādreiz bija ar Nokia E-55... Nesapratu kāpēc visu laiku samazinās kredīts no ZZ kartiņas...Izrādījās-telefons automātiskā režīmā ik pēc piecām minūtēm sinhronizējās ar manu inbox pastkasti no 08:00--18:00...Acīmredzot no šejienes arī mīklainais interneta trafiks, par kuru visu laiku atskaitīja no kredīta ...kad pārliku uz vienreizēju sinhronizāciju diennaktī, tad vairs nezuda kredīts...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es nopirku iphone5 un man aiziet meenesi 4 GB par internetu... Kaut gan es nelietoju tik daudz to i- netu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Vēl viens pierādījums tam, ka studentiem, kas nespēj atļauties pat prastāko datu tarifu nepienākas smārtfoni. Iesaku atdot tālruni papam vai mammai, un nopirkt kaut ko atbilstošu maka biezumam.

Atbilde pēc būtības - iOS izmanto fona sinhronizācijas servisus, tai skaitā lasa Almanahu priekš aGPS, slauc e-pastus un synco kontaktus, kalendāru, un uzstādījumus ar mākoni. Tāpat datus rij daudzas fonā esošās aplikācijas, kas nav aizvērtas caur task manadžeri, kā arī apdeiti.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.