Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Adriana

0

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1347 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Vēl viens, subjektīvs viedoklis: piediršu tos Samsung ar saviem Androīdiem! Dēļ gļukainas un bremzējošas OS, Samsungam nepieciešams pārspīlēti spēcīgs procesors un nenormāli liela operatīvā atmiņa. Piemēram, iPhone ir salīdzinoši švakāks, maksā tikpat, bet ir krietni ātrāks un paklausīgāks. Nerunājot jau par paša telefona dizainu - lētas lakotas plastmasas Samsunga korpuss smagi zaudē glītajam iPhone stiklam un alumīnijam.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Manuprāt, šim telefonam ir tikai + , viss ir jaudīgs, nekur , nekas negļuko, ļoti patīk šie telefoni.
Esmu izmēģinājusi visus iPhone, nokia utt, bet vienmēr par labāku uzskatīšu Samsungu .

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elza

+20

 
Negribētu, par Samsungu gan neko sliktu nedomāju, man viņš vienkārši nepatīk jau sākot ar izskatu. Pēc paskata patīk tikai s2. Pārējie man atgādina lētas plastmasas. Māsai ir s3, esmu padarbojusies - labāk mans iPhone patīk. Rakstīt sms ir krietni neērtāk, vismaz manā skatījumā.
Bet nu tas jau laikam ir atkal - mans Samsungs/iPhone labāks. ;D
Katram savs, bet Samsungs nav man. (:

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 
Domāju ir ok. Es pats jau gandrīz divus gadus lietoju Galaxy S 2. Nav nekādu problēmu, protams ik pa laikam ir nelieli gļuki, kaut kas ieķeras vai kā, bet regulāri atjauninot programmatūru to praktiski nejūt, čalis kas lēja ūdeni par to ka iphone ir labāks domāju sāuj garām, jo nav ne ātrāks ne lētāks viņš! Arī no dizaina puses kā jau teicu man tūlī 2 gadi, bet izskats ir ok, nav nekas pārāk nobružājies utt. Ja runa iet par 4 versiju, jā viņa ir vel lielāka, kas piemēram man nepatiktu, jo jau galaxy s 2 ir jūtams ir sevišķi vasarā, ka nav īsti kur ielikt, bet savādāk - 4tais būs jaudīgs, glīts, labu programmatūras atbalstu, lielu veiktspēju un vismaz 2 gadus kamēr tev garantija nenožēlosi ka nopirki ne izturības dēļ ne arī funkcionalitātes.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kā multimēdiju ierīce (video, audio, navigācija, Angry Birds, vateva) — ļoti labs verķis.
Ja tev primārais ir zvanīt un komunicēt ar cilvēkiem (SMS/mail) — galīgi garām.

Personīgi man, rakstīt uz tačskrīna vienmēr ir licies tik neērti, ka, kad man bija Android ar tačskrīnu, es vienkārši neatbildēju uz SMS. Varbūt kaut kas ir mainījies tagad, bet atceros arī, ka, lietojot iebūvēto e-pasta klientu, IMAP uz 2.x Android nestrādāja kā nākas. Sērčoju netā un sapratu, ka tas ir Android gļuks. Galu galā es ar to telefonu nevarēju ne īsti SMS rakstīt, ne e-pastu normāli lietot, ne arī izmantot zvanīšanai (te arī tačskrīns pie vainas, jo bieži vien kabatā pacēlās vai nolikās truba, pirms es vispār sapratu, ka man kāds zvana). Tādu murgu nevienam nenovēlu.

Un vēl ir tāda nianse — ja tu uzdrukā garu SMS un pamani kļūdu kaut kur vidū, pamēģini uz tačskrīna ar pirkstu trāpīt starp īstajiem burtiem, lai izlabotu.

Tas, protams, ir subjektīvais viedoklis. Katram jau savs patīk. :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

nu, manupraat, S4 ir nedaudz labāks par S3 kaut arii izmēros tie ir vienādi
S4 ir jaudīgāgs un tam ir lielāks ekrāns un foto kamerai ir lielāki pikseļi

jā man arii grībētos tādu jo man ir apriebusies manējā nokia un arī tas ir diezgan labs telefons

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.