Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1132 skatījumi

ko ieteiksiet SAVA telefona izsekošanai, pazušanas gadijumā.. Galaxy s4

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Tieši Galaxy S4 nekādu papildus programmu nevajag. Atļauj settingos izsekošanu un pārējo paveic caur Samsung WEB lapu www.samsungdive.com No tās lapas var gan izsekot, gan nobloķēt, gan nodzēst saturu. Lai veicas.

pirms 11 gadiem  

Fjodors Šabanovs, pirms 11 gadiem :

Tieši tas ko meklēju. paldies :)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Pašlaik labākā - Android Lost
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost&hl=lv

Atceries, ka jebkurš sevi cienošs zaglis momentā tālrunim izņems akumulatoru, kā arī pāršūs tā programmatūru un IMEI numuru, tādējādi dzēšot jebkuras izsekošanas programmas, kā arī noņemot jebkuru operatora uzlikto bloķēšanu. Mūsdienās šo darbību veikšana prasa burtiski pāris minūtes, un zagto tālruņu pāršūšana caur 'paziņām' ir pašsaprotama pat sētas narkomānam.

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Man un tev šie principi saprotami, bet vai tiešām telefonu zagļu aprindās tas arī ir tikpat zināms? Jo esmu redzējis ka mēģina notirgot bez maz vai par kilograma cenu.

Vārds Uzvārds, pirms 11 gadiem :

Zagļi (tie, kas tālruņus zog regulāri) nav pilnīgi debili - viņi labi zina, ka ja pārdos kādu 'trubu' kādam 'čomam', un tas tālrunis nākamajā dienā tiks bloķēts, viņi var palikt bez zobiem vai citiem svarīgākiem orgāniem. Tādēļ ir atsrādāta sistēma - kad telefons tiek 'nocelts' no upura, tas momentā tiek izslēgts un izņemta baterija (vai iP gadījumā noīsināts lādētāja ports), un tiek stiepts uz Latgalīti vai citiem paziņām, kuri tad jau ir lietas meistari, un nones DFU/IMEI/FW/ko vien vajag.

Aicis, pirms 11 gadiem :

Es savu telefonu esmu pazaudējis divas reizes un abos gadījumos to neviens nenozaga. Bet pateicoties E-Secure programmai, pēc GPS datiem veiksmīgi atradu mežmalā, kur bijām tusējušies.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.