Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4768 skatījumi

nav registrēts tīklā! ta paradas samsungam galaksy- lai arii ko dariitu(sms un zvani) varbuut kadam sada problema ir bijusi? ka atrisinat?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

uzdavinaja man samsung galaksy telefonu un lidz ar to bija janomaina parasta sim karte uz mazaku, nav man telefona sakaru, mja tele2 pieslegums. zvanot vai sutot sms paradas uzraksts nav registrets tiikla, zvaniju vairakas reizes uz tele2 apklposanas centru tur pasaka ka telefona nr. registrets jau 12. augusta, bet man nestrada- teica lai mainu sim kartes- aizgaju uz klienta apklposanas centru liepaja un tur apskatija telefonu un sim karti un teica ka vis kartiiba un tur pazvaniija tele2 tehniskajam centram(veikala pazvaniija tele2 apklposanas specialiste) un tur it ka piesledz un teica pec 2 stundam stradas bet ne ka, zvanu vel joprojam uz tel2 apaklposanas centru un tur beigas pasaka ka kko pasi esam saspiedusi telefonam ne taa, nu bac neesmu neko spiedusi. varbuut kads zin ka atrisinat so problemu? varbuut kads ir saskaries ar so? ka risinat sadu problemu? varbuut kadam ir sads telefons un varat pateikt kam ir jabuut atkekseetam iestatiijumos? ja un manuali tele2 ar nevaru uzlikt

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Samsung galaxy

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man telefonam ir tiesi tas pats samsung galaxy, esmu izskatijies visu telefonu bet nekā!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man telefonam ir tiesi tas pats samsung galaxy, esmu izskatijies visu telefonu bet nekā!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Tak ej vēlreiz uz apkalpošanas centu, un saki, ka SIm negrib reģistrēties tīklā - lai tak viņi skatās, ja grib tevi noturēt kā klientu.

P.S. androīdā ir vismaz pāris iestatījumi, kur atslēgt reģistrēšanos tīklā. un diemžēl šaubos vai tu būtu spējīga attālināti šo problēmu novērst pat pēc norādījumiem. Teci vien uz apkalpošanas centru.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Čau, Eva. Es esmu piedzēries. :))))))))))))))))))

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.