Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1761 skatījumi

cik droši ir pasūtīt iphone no ebay vai aliExpress?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Sveiki, es vēlējos pajautāt cik droši ir Iphonus pasūtīt no ebay.com un no aliExpress.com? Kā piemēram šo, vai domājat, ka viņš varētu atnākt orģināls visam, kā pieklājas?http://www.aliexpress.com/item/Original-Apple-iPhone-4-16GB-32GB-IOS-7-3G-WIFI-GPS-3-5-IPS-Touchscreen-Factory/1712034086.html , jo ir arī dzirdēts, ka ķīnā ir lētāki Iphone, bet diemžēl nezinu,vai tie ir orģināli?! Varbūt kādam ir pieredze, kurš būtu tik laipns un man laprāt pastāstītu?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tas tajā saitē, ko tu iekopēji, šķiet, ka ir oriģināls, bet aprakstā rakstīts, ka tas nav jauns, bet rūpnieciski atjaunots.

pirms 10 gadiem  

, pirms 10 gadiem :

bet viņš strādās, kā jauns?
bet kā būtu no ebay?
varbūt vari ieteikt kādu mājas lapu, kur var no ārzemēm pasūtīt ne pārāk dārgu?
paldies.

    Frīdrihs Nīče, pirms 10 gadiem :

Nu gan jau, ka strādās. Nezinu, cik nopietni tā atjaunošana tur ir. Vai tikai vāciņš nomainīts, vai arī vēl kaut ko dara. Nemāku teikt, kā tas notiek.

Domāju, ka no eBay ir krietni drošāk. No AliExpress u.tml. (DealExtreme, DHGate, ChinaBuye utt.) labāk turēties pa gabalu.

eBay ir svarīgi izlasītu preces aprakstu un pārliecināties, ka tas tiešām ir oriģinālais iPhone. Ja nebūs, tad dabūsi atpakaļ savu naudu. No AliExpress diez vai kaut ko var dabūt atpakaļ. :D

    Frīdrihs Nīče, pirms 10 gadiem :

Principā eBay ir drošāks ar visiem saviem "buyer protection" u.tml. fīčām. Respektīvi, ja sanāk iegrābties precē vai ir kāda cita ķibele, eBay pārsvarā būs pircēja pusē un atgriezīs naudu.

A ar tām ķīniešu lapām neko nevar zināt. Neiesaku.

Oto , pirms 10 gadiem :

Aliexpress kā reizi ir drošāks par Ebay. Ebay tā buyer protection ir izsmiekls, jo nauda tiek pārskaitīta uzreiz uz pārdevēja Paypal kontu, ja tas tukšs tad neko atdot nevar. Aliexpress naudu savukārt tur pie sevis kamēr nav atbilde no pircēja, ka viss ok.

Tomēr neieteiktu pirkt aliexpress brand preces, jo tās visur pasaulē maksā puslīdz vienādi un ja lētāk, tad tie ir viltojumi. Naivi ir iedomāties ka tā nav. Lietotu gan drošvien vel var padomāt.

Oto , pirms 10 gadiem :

No aliexpress atguvu naudu, kad bija iemesls, tiesa tas vilkās 2mēn, tomēr uzreiz pa tiešo kontā nevis kautkādā Paypaļ.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.