Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Valiene

+159

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1168 skatījumi

Telefonā mirgo wi-fi, tas wi-fi neslēdzas ne iekšā, ne ārā. Ko darīt?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Man reāli jau tracina tas wi-fi, jo viņu nevar ne izslēgt, ne ieslēgt, visu laiku tik mirgo, tā kā uzkāries, nezinu. Ik pa laikam izslēdzas un pārstāj mirgot, bet kad mēģinu ieslēgt, neieslēdzas, bet atkal mirgo. Tā jau ir vairākus mēnešus. Pirms kādu mēnesi viņam atleca viņam vaļā un pārstāja mirgot, bet kad centos wi-fi ieslēgt, atkal mirgo līdz pat šim brīdim. Jāizmanto parastais nets, bet par cik to izmantoju daudz, mēneša beigās sanāk baigais rēķins. Esmu mēģinājusi atiestatīt rūpnieciskos iestatījumus, izslēgt un ieslēgt telefonu, pēc tam pat telefonu pārinstalēju, bet nekā. Tad principā sanāk, ka varu viņu izmest ārā vai samierināties, ja? bet vispār esmu šokā, jo telefons ir samērā jauns - 1 gadu vecs. Sāk jau likties, ka šie jaunie telefoni paredzēti tikai max 2 gadiem, speciāli ražoti tā, lai pēc 2 gadiem izmestu ārā. Vienkārši tracina!

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tāpat pēc tiem diviem, trīs gadiem pirksi jaunu, jo šis būs vecs un nestilīgs :)
Precēm pirktām Eiropas savienība ir vismaz 2 gadu garantija, ja ražotājs nepiedāvā ilgāk. Tā kā līdz diviem gadiem garantijas remonts ir pirmā vieta kur sākt.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Izmanto garantiju

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
tev gan izturība... 2 mēnešus gaidīt un tad uzdot jautājumu forumā, nevis nest uz tuvāko remontu... :D

pirms 9 gadiem  

Valiene, pirms 9 gadiem :

Baigais gudrinieks esi, ne? Un galvenais, ka pats pārsmējies!

Priekšnieks, pirms 9 gadiem :

pārsmējies neesmu. tiešām apbrīnoju Tavu pacietību! :)

Valiene, pirms 9 gadiem :

Man šobrīd ir finansiālas grūtības un vispār jau tev nav jāapbrīno, bet jāatbild uz jautājumu, tam jau šī vieta ir domāta, bet ja atbildes nav vai arī vēlies cilvēkam uzbraukt vai pasmieties, tad varbūt nemaz nav jāatstāj savs komentārs.

Priekšnieks, pirms 9 gadiem :

Ceru, ka iespējami ātri izdosies atrisināt finansiālās grūtības un beidzot aiznest telefonu uz GARANTIJAS remontu! Šeit foruma troļļi Tev tāpat viņu nesaremontēs.
Kaut gan ja pati esi to pārinstalējusi (???) tad jāutājums vai garantija būs spēkā un ja jau Tev ir tādas prasmes lai pārinstalētu telefonu - kāpēc netiec galā ar tādu sīkumu kā mirgojošs wifi signāls...? :)

Valiene, pirms 9 gadiem :

Viens ir tas, ka es foruma dalībniekiem nelūdzu telefonu remontēt, otrs ir tas, ka man tādas prasmes nav, pārinstalēja draugs. Man nav jāieslīgst detaļās un jāraksta dzīves stāsts par savu finansiālo situāciju un jāizklāsta kas ko pārinstalēja, kāpēc nav aiznests jau uz remontu utt. Ja reiz esmu te uzdevusi jautājumu, tad man ir pamatots iemesls, tāpēc ja nav ko teikt, tad nesaki, ja ir, tad varbūt turpmāk vienkārši atbildi uz jautājumu, nevis izrieti no tēmas un meklē atbildes kas, ko, kāpēc.

Priekšnieks, pirms 9 gadiem :

Nu vot tā vienmēr - izsaki dāmai komplimentu par pacietību, bet viss beidzas ar filozofisku spērienu pa olām... Pilnmēness...? :oDDD

Valiene, pirms 9 gadiem :

Ja neapklusīsi, dabūsi fizisku spērienu :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.