Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 885 skatījumi

Kā atbloķēt telefonu,ja esmu aizmirsis savus datus??

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Tātad,man vajadzēja uzzīmēt figūru,lai atbloķētu telefonu.figūru ļoti daudzas reizes zīmēju nepareizi un tad man telefons aizbloķējās,un lika ievadīt e-pasta adresi vai lietotājvārdu un paroli,ar kādu piereģistrējos,kad ieslēdzu telefonu.lieta tāda,ka šos datus aizmirsu un tagad netieku iekšā telefona.ko man darīt un vai ir kāds veids kā telefonu atbloķēt?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

ja ir īpašumtiesības apliecinoši dokumenti, tad vari mēģināt uzmeklēt mani, bez tiem manās acīs aizmirsti ielogošanās dati ir sinonīms vārdam ZAGTS...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Toms

+5644

 
Kāds telefona modelis?

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krii

+3153

 
Nu tieši šādi gadījumi pierāda ka maziem bērniem dot telefonus nav nekāda nepieciešamība un kur nu vēl "krutos" ar parolēm u.tml

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja tev ir Samsung telefons, var iet Samsung mājaslapā un Find My Mobile, kas noņems telefonam bloku pilnībā, taču jābūt piereģistrētam (https://findmymobile.samsung.com/login.do). Ja ir Iphone, tad šeit ir pamācība kā atbloķēt savu telefonu - http://support.apple.com/en-us/ht1212 . Ja tev ir Nokie 5110 , tad nopērc jaunu telefonu.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.