Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Diāna

+350

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 874 skatījumi

Kāds var ieteikt mobilo telefonu-smartfonu, kas strādā ilgāk par gadu? (vecās koka nokias neskaitot)

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Apnikuši tie jaunie samsungi (ACE -1, 2 Galaxy S2, S3, S4), kas pēc pus gada- gada sāk bremzēt.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Skanes jau banaali, bet iesaku Iphone. Man pasam agrak nepatika, jo likas tas tads trends vairak, visiem tikai apple, apple. Pasham Ir bijushi gan HTC ar windows operetajsistemu, gan ar androidu, tapat ari samsung galaxy, sony xperia u.c. Lidz pazaudeju telefonu un mana riciba nonaca viss vienkarshakais Iphon 4 8gb kopsh ta laika nav bijushas nekadas problemas. Ir vini padargi un neuzskatu, ka japerk katrs nakamais modelis, kas iznak, bet to ka vini ir kvalitativi to nevar noliegt. Tas pats atiecas uz laptopiem un galda datoriem.

p.s. atvainojos par garumzimem, nav pieejama latviesu valoda konkretajam pc, pie kura shobrid atrodos.

pirms 9 gadiem  

Diāna , pirms 9 gadiem :

Ar aaboliem ir tā: mājās lietoju ipadu un gadiem ilgi lietoju arii ipodus. Kvaluitaate tieshaam ir soli augstaak par leetajiem samsungiem un paareejiem. BET, man nepatik teksta ievade aaboljos. bail samaksaat un aplauzties. Baterija arii netur neko ilgi. Bet tas tagad modee visiem.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

sisqo kid

+1351

 
Personīgā lietojumā, pusotru gadu atpakaļ iegādājos LG-P710 http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l7_ii_p710-5275.php kas man toreiz izmaksāja 150 latus. Šis ir mans pirmais un pagaidām vienīgais "Smārtfons" un jāsaka, ka esmu ar to ļoti apmierināts.
Nekādus lagus par kuriem stāsta Rihards jeb My name is anonymous. I taste like everyone (bļin, nomaini taču "niku") neesmu novērojis. Vienīgie kreši, kas ir bijuši tie ir uz jaunizceptām random progām, kas ir normāla parādība un kuru ražotājs ar laiku salabo.
Šim verķim varēja būt lielāks RAMs, bet praktiski esošajā apjomā es vienmēr iekļaujos.
Nav HD atbalsta, bet tas jau būtu par daudz prasīts šādam vidējas klases verķim, kurš praktiski man ir pietrūcis tikai skatoties porņukus.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Androīds ir visai dīvaina operētājsistēma, jā. Tā nebremzē tikai uz dārgākā gala telefoniem. Uz aparātiem zem 400-500€ tas vispār nav lietojams.

Nezinu, es personīgi pie tā vairs netaisos atgriezties. Man ir bijuši ap 30 telefoniem un vissāpīgākā un kaitinošākā pieredze no tiem man ir bijusi ar Androīdiem. Tieši tā paša iemesla dēļ, ka krešo un bremzē 24/7.

Neko konkrētu neieteikšu, jo mobilais telefons ir gaumes un prioritāšu lieta, bet tā vispārīgi runājot — vienkārši neņem Androīdu. Vai nu ņem, bet tādā gadījumā pērc dārgāko telefonu, ko vari atļauties. Tad nebremzēs.

pirms 9 gadiem  

Diāna , pirms 9 gadiem :

Cena samsungam (dārgajam) nav noteicoshais. Pie aktiivaakas lietoshanas, tas taapat spraagst nost jau peec gada, ne pus gada. Notes aizgaaja pa peiskari taa ka prieks! Un maksaaja krietnu zhuuksni! Tāa ka, laikam samsungs vispaar jaaizsviitro no ilgsdziivojoshu telefonu saraksta.
Kas mums atliek ja nenjem androidu? IOs ? Ir veel varianti? nevienam nezinaami. Symbians cik noprotu vairs nav nopeerkams, lai gan tas bija vispaar ... aamen.

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

Windows telefoniem nav ne vainas. Tāpat arī Blackberry. Manā subjektīvajā skatījumā sliktāks par Android nav nekas. Esmu ar viņiem pietiekami izmocījies un vairs negribu pie tā atgriezties. Šobrīd lietoju Blackberry Q10 un tas ir labākais telefons, kāds man jebkad ir bijis (un man ir bijuši daaaaudz telefoni, tuvu pie 35-40 varētu būt).

Diāna , pirms 9 gadiem :

CIk ilgi tu lieto blackberry?

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

Blackberry Curve 9300 lietoju aptuveni pusotru gadu.
Blackberry Q10 lietoju pašlaik - iet septītais vai astotais mēnesis.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Esmu ļoti apmierināta ar LG

pirms 9 gadiem  

Diāna , pirms 9 gadiem :

CIk ilgi tu lieto LG ?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.