Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aicis

+1054

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 918 skatījumi

Kā Samsung telefonam iestatīt lai pogas ''atpakaļ'' un ''pēdējais izmantotais'' izgaismotos visu laiku ?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Tumsā nevar redzēt, kurā vietā atrodas poga ''atpakaļ'', īpaši, tad ja ir izgaismots ekrāns. Jaunam telefonam skārienjūtīgās pogas izgaismojas tikai pēc pieskāriena. Bet vecākiem modeļiem varēja iestatīt, lai tās izgaismojas noteiktu laiku vai visu laiku, kamēr ir izgaismots ekrāns.

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Lauris Malnačs

+120

 
Jaunajiem modeļiem šāda opcija nepastāv!

pirms 6 gadiem  

Aicis, pirms 6 gadiem :

Tādā gadījumā ideāli ir J sērijas modeļi, kuriem tie taustiņi neizgaismojas vispār. Takā A un S sērijas modeļiem, nesaprotu, priekš kam tērēt bateriju neaktuālu taustiņu izgaismošanai. Tas ir līdzīgi, kā izejot laukā no mājas, ieslēgt gaismu istabā, lai no ārpuses pēc tam paskatītos vai esmu izgājis no pareizās mājas. :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

sisqo kid

+1351

 
Varbūt internetā var atrast kādu darbojošos progu androīdiem kā šinī video https://youtube.com/watch?v=zGZpmIgjs-M ar kuras palīdzību var darbināt visas nepieciešamās gaismas...
Man te pašam dažus gadus atpakaļ uz telefona bija līdzīga problēma. Pēc noklusējuma nevarēja lietot Led zibspuldzi kā lukturīti, bet tad es internetā atradu vajadzīgo programmu un tagad man ir piejams neslikts lukturītis jebkurā laikā.

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.