Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1570 skatījumi

Portatīvo datoru lietojums

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

1. Portatīvo datoru lādēšana : Cilvēki pasakiet , kad man 100 procenti man izņemt no strāvas vadu , kad es esmu mājas vai arī varu neņemt ?
2. Portatīvo režīms : Kādu režīmu cilvēki man likt lai saglabātu savus 100 % vai tur 65 ?
3. Portatīvo aiztaisīšana : Kad es esmu mājās dienu , nakti es varu viņu nevert ciet , vai obligāti man viņs jāver ciet , bet man ar viņu nekas nenotiks ja būs visu nakti atvērts . A ja manis nav mājas man viņš obligāti jāver ciet vai nav obligāt

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Tu vel neesi sācis baidīties pieskarties viņam lieku reizi? Mazums, pirksta nospiedums paliks! Šausmas!!! Bļins, tas aparāts ir domāts lietošanai, nevis tagad ucināties un auklēties ar to kasti! Beidz izlikties par galīgo āpsi un izbaudi tā iespējas. Atslābinies, nekas ar viņu nenotiks.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja never ciet portatīvo, tad vasarā mušas apdirš displeju. Man tas reāli besī.

pirms 12 gadiem  

неизвестно , pirms 12 gadiem :

nu paga vai tad es varu neņemt no portatīvajā datora vadu , ja man nevajag ar viņu nekur iet , ja tur es kaut kur ietu tad un vajadzētu , bet ja man tas strāva portatīvajā ir vispār nesadegs mans lādētājs ? 2. Tak pasaki kādā režīma man likt to lai saglabātu tos 65 vai 43 vai 39 ? ( vai vispār varu likt MIEGA REŽĪMA , bet tas taču nesaglabā . piemēram , 1 nakts , viena diena paiet bija 65 procenti i palika 45 % (tad nu un pasaki kādu vajag režīmu lai tā nebūtu )3 .Paldies skaidrs par displeju

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Vari ņemt ārā, bet priekš kam? Labāk jau izņem bateriju un sēdi uz vada, ja nevajag nekur iet. Pasaudzēsi bačeni. Vismaz man tā šķiet.

Godīgi sakot, es savam kompim vispār nekad neesmu sekojis līdzi bačenei. Nekad neko neesmu speciāli rāvis ārā, atstājis iekšā vai kā citādi. Tam kompim tūlīt būs 4 gadi un bačene vēl tur gandrīz kā jauna (88%, nočekoju).

неизвестно , pirms 12 gadiem :

klausies man viņu pierast tā ka kad jau parādās 100 procenti ņemu ārā to strāvu , bet kad man parāda ka vajag iebāzt to strāvu lai lādējas tad lai lādēja un es strādāju un spēlēju ? tā man viņu pieradināt ?
2. BET UZ KĀDU MAN UZLIKT REŽĪMU LAI PIERASTU portatīvais

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Pēc idejas būtu jādara tā, lai būtu pēc iespējas mazāk pielādes un izlādes ciklu. Jo retāk lādēsi un izlādēsi, jo ilgāk tev tā baterija kalpos.

Velns viņu zina par tiem režīmiem. Nekad neesmu nekādus režīmus mainījis vai pievērsis tam uzmanību.

неизвестно , pirms 12 gadiem :

skaidrs paldies par tavam atbildēm , bet ja piemēram ieliku miega režīmu ja mani tie kuri bija 65 % 2 diena paliks 59 , bet ka to man saglabāt .
2. portatīvajā datorā es varu spēlēt ,piemēram, sims 2 , css , gta san andreas sa-mp ? man nesakars portatīvais

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Ja tu portatīvo lieto mājās, tad vispār vari bateriju ņemt ārā un turēt ledusskapī, slēdzot kompi pie vada. Un likt iekšā tikai tad, kad ņem kaut kur līdzi.

Ja kompis pavilks, tad vari spēlēt. Un pārlieku daudz karst nevajadzētu, ja nav pilns ar putekļiem. Ja arī sakarsīs, nekas nenotiks. Vienkārši izslēgsies ārā un kādas 15 minūtes neslēgsies iekšā. Bet, ja viņš tā sāk darīt (vai arī, ja spēles, kuras gāja normāli, pēkšņi sāk ļoti bremzēt), jāskrūvē vaļā un jātīra no putekļiem.

неизвестно , pirms 12 gadiem :

sanāk tad varēšu lietot viņu ilgi ja provods iekša , bet mans uzlādētājs nesadeks ja vispār lietotu 2 vai 3 h

неизвестно , pirms 12 gadiem :

bet nekas nebūs ja es tagad tiešām noņēmu batereju , bet batereju es noliku kārtīgi . ? nekas tur tajā kur noņēmts batereja nesalūzīs ?

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Nekas nesadegs un neplīsīs, liecies mierā. Galvenais nevajag lauzt un nelikt portatīvo nekādās segās, lai viņam ventilācijas caurumi paliek vaļā. Un vis būs bumbās.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Un viss sākās ar mušām ...

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

:D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
1. Nav vajadzības, litija baterijām regulēšana ir visai precīza, ja tādas nebūtu, nedēļas laikā tās būtu beigtas. Tavā vietā to kontroles bloks dara.
2. Pilnīgi tukšu neturi, pilnīgi pilnu nav nepieciešamības turēt. Tavs nosauktais 65 ir labs lielums litija bateriju saglabāšanai.
3. Labāk mazāk virini, ilgāk kalpos ekrāna šleife. Ir redzēti portatīvie, kam šleife no virināšanas nespēj kalpot vairāk par dažiem gadiem. Pašam datoram nav nekādas vajadzības būt aizvērtam. Ja nu vienīgi, tev mājās bieži lido trauki.

pirms 12 gadiem  

неизвестно , pirms 12 gadiem :

1. tad es varu un neņemt no portatīvajā datora to vadu , ja man nevajag ar viņu nekur iet , ja tur es kaut kur ietu tad un vajadzētu , bet ja man tas strāva portatīvajā ir vispār nesadegs mans lādētājs ?
2. Tak pasaki kādā režīma man likt to lai saglabātu tos 65 vai 43 vai 39 ... ( vai vispār varu likt MIEGA REŽĪMA , bet tas taču nesaglabā . piemēram , 1 nakts , viena diena paiet bija 65 procenti i palika 45 % (tad nu un pasaki kādu vajag režīmu lai tā nebūtu )
3 . Paldies skaidrs ,

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

1. Lādētājam vienalga, vai tev baterija pilna vai nē. Nav jāuztraucas, nenodegs, ja nebūs patēriņš. Ja būtu risks, ka nodegs, tad visi veikali kladzinātu un nolīmēts ar warningiem būtu tavs lādētājs. Lādētājam vienīgais risks ir, ja tas pirkts atsevišķi un jauda tam mazāka, nekā dators ēd.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

2. Tam nav būtiskas lomas, galvenais neizlādē tukšu un tad uz mēnesi nelietot. Ja regulāri lieto, tad būs tev baterijas dzīve cik nu iespējams (un ražotājam izdevies) gara. Nav nekādas vajadzības mēģināt noturēt uz kaut kādu noteiktu procentu visu laiku raustot lādētāju.

неизвестно , pirms 12 gadiem :

tad klausies man viņu pierast tā ka kad jau parādās 100 procenti ņemu ārā to strāvu , bet kad man parāda ka vajag iebāzt to strāvu lai lādējas tad lai lādēja un es strādāju un spēlēju ? tā man viņu pieradināt ?
2. BET UZ KĀDU MAN UZLIKT REŽĪMU UZ VISIEM LAIKIEM LAI PIERASTU

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Tas nav nekāds vienradzis, ko būtu jāpieradina pie kaut kāda dzīvesveida. Lieto, kad ir tev pieejams 220 un turi iespraustu, kad nava - darbojies kamēr baterija iet. KISS.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.