Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1819 skatījumi

Kāpēc telefons nesaņem sms?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Lieta tāda, ka sarakstoties ar sms ir reizes, kad sms vienkārši nepienāk, tas atnāk tikai pēc daudzām stundām vai neatnāk vispār, bet kad ielieku SIM karti citā telefonā, tad uzreiz atnāk visi sms, kurus es nebiju saņēmis tad kad vajadzēja. Un vēl viena problēma, ka saņemot sms, tas izmaina pats tā saturu, ņemot daļas no citiem sms. Telefons man ir Samsung Galaxy Ace 2.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Iespējams ka tādā gadījumā ir kāda problēma ar pašu telefonu. Bet vajadzētu parunāt, pazvanīt savam mobilajam operatoram... Man pašam arī ir kāda ķibele ar sms saņemšanu, tikai man ir tā ka vienas sms vietā saņemu vairākas, ar vienu un to pašu tekstu. Zvanīju savam operatoram un tur man pateica ka problēma ir paša telefonā. Ieteica telefonu dot remontā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Es uzliktu citu SMS aplikāciju, piemēram Handcent SMS. Ja tas nelīdzētu, tad uzliktu svaigu operētājsistēmu. Ja tas par grūtu, tad cits nekas neatliek kā nest uz remontu.

pirms 11 gadiem  

Roberts Kļaviņš, pirms 11 gadiem :

Jau mēģināju likt citu sms aplikāciju, nepalīdz, operētājsistēmu neprotu uzlikt citu, tāpēc jānes laikam būs vien uz remontu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man bija tāda pati problema nodevu telefonu remontā tagad pienāk sms laikā

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.