Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1195 skatījumi

Vai ir iespējams atrast zagtu Nokia X7 telefonu pēc IMEI koda?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Ja ir iespēja, tad noteikti sniedziet sīkāku info ar kādu programmu vai kā.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Kaut arī telefonam nomaina SIM, tas piesakoties tornim pēc ieslēgšanas, izdod arī savu IMEI. Policistu kungi var sūtīt pieprasījumu operatoriem noskaidrot, vai tev nozagtais telefons nav kautkur "uzpeldējis". Pašam nekā.

pirms 11 gadiem  

Aicis, pirms 11 gadiem :

Kādreiz operators varēja bloķēt konkrēto IMEI kodu un tad šo telefonu varēja izmantot tikai ārzemēs. Bet šodien operators nepakustinās mazo pirkstiņu, lai atgūtu veco telefonu. Toties operators pakustinās divus mazus pirkstiņus, lai tu nopirktu vēl vienu jaunu telefonu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
vai ir iespējams atrast zagtu velosipēdu pēc tā rāmja numura? ja atrod čupu ar zagtiem velo (telefoniem) un tavējais ir starp viņiem, tad jā. Citādi nekā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+10511

 
Pēc IMEI koda gandrīz neiespējami. Tomēr telefonā var būt instalēta kāda Antitheft programma. Un ir tādas programmas, kas pēc instalēšanas un aktivizēšanas "paslēpjas" un sevi nekā neizpauž. Antitheft programma pieņem un izsūta SMS ar attiecīgiem kodiem, informāciju par nesankcionēto lietotāju un GPS datiem un tās visas darbības telefonā nekur neparādās. Tad nu zaglis ļoti negaidīti var saņemt pārsteigumu - belzienu pa zobiem.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.