Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

DX FreeFM

+417

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 993 skatījumi

Kāpēc PVC logi vājina radio signālu vairāk kā parastie koka logi?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Ir veikti testi un novērots, ka PVC logi vājina signālu pat vairāk kā betona siena ar metāla armatūru. Pavirzot Yagi antenu uz PVC loga pusi signāls pavājināt vairāt kā pavirzot uz betona sienu. Vai tam ir kāds ļoģisks izskaidrojums, jo pie atvērta PVC loga vai ar vecā koka loga nekas tāds nav novērojams. Tas ir testēts dažādos standartos ar attiecīgo frekvenču antenām. DVB-T2 , DAB+ , FM un LTE (4G) standarti un visvairāk pavājinās tieši DVB-T2 un LTE(4G) , jo frekvecne augstāka un sliktāk iet cauri blīvām virsmām.

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Šodienas stikliem (stikla paketēm) parasti ir pārklājums, kurš aiztur (atstaro) elektromagnētiskā starojuma daļu, kurš ir siltuma starojums. Infrasarkanā starojuma frekvence ir stipri tālu no radioviļņiem, tomēr domāju, ka tas būs pie vainas.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.