Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Miss Dina

-10

 
  • 6

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 2166 skatījumi

Vai ir iespējams, ka dēļ pārāk veca TV nevar atrast visus paredzētos kanālus jeb tā firma mani čakarē un nerāda visu, ko solīja piedāvājumā?

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Nesen man ievilka kabeļtelevīziju, bet man nerādīja visus tos kanālus, kas bija piedāvājumā. Meistars kādu stundu visādi meklēja un teica, ka mans TV ir tik vecs, ka tas nemeklē visos tajos "viļņos", kuros tie kanāli tagad ir. Teica, ka ja es nopirkšu modernu TV, viss būs kārtībā. Pirms pērku, gribēju zināt, vai tas tā vispār var būt jeb viņi mani vienkārši čakarē. :) Varbūt viņš nemācēja meklēt, jo atzinās, ka ne visai labi orientējas vecajos televizoros. Ja tas viss tā nevarētu būt, tad es kaut kā mēģināšu meklēt tos kanālus pēc TV instrukcijas, bet ja tas tā var būt, tad pirkšu jaunu TV. Paldies.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dumais Lācis

+7356

 
Ļoti reāli, ka tam vecajam ir nomiris kanālu pārslēgšanas bloks vienam no trijiem diapazoniem. Tapēc trešdaļu kanālu var nerādīt. Par kādiem pārdesmit latiem kreņki var novērst tuvākais televīzijas meistars. Var arī lietot jebkuru citu tv uztveršanas ierīci - visdrīzāk un vislētāk videomagnetofonu. Var arī iepirkt jaunu tv uztvērēju. Viss atkarīgs no maka biezuma. Tam džekam, kuram ligzdas izļurkātas sveiciens - ne visi sprauž štekerus tā, lai viss izļurkātos.

pirms 14 gadiem  

Miss Dina, pirms 14 gadiem :

Liels paldies. Jā, atcerējos, tas meistars tieši tā arī teica, ka divos diapazonos viņš meklē, bet trešajā nemeklē, tapēc trešdaļa kanālu nav. Domāju, ka nav jēgas viņu dakterēt, jo pat ligzda tiešām ir galīgi izļurkāta (bet es to neizdarīju :D), ar videomagnetafoniem, kurus nekā citādāk nelietošu, apaugt arī negribas, tā ka būs vien jāpērk jauns vienacainais draugs. :)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Tā mēdz gadīties. Man ir 1994 gadā pirkts televizors Supra, kas dažas programmas neuztver, bet cits televizors uztver pilnīgi visu.
Var jau arī skatīties caur DVD rakstītāju vai videomagnetafonu kas aprīkots at TV uztvērēju.

pirms 14 gadiem  

ingrida alsina, pirms 14 gadiem :

Man ir aptuveni tik pat veca "Supra",ar istabas antenu kaut ko var redzēt,bet ar Baltkom kabeli "nevelk".

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja TV ir padomju laika, tad jau noteikti, ka būs švaki.
Domāju, ka ērtāk ir vienkārši nopirkt jaunu kasti, un skatities arī kvalitatīvu attēlu un bez problēmām, un kur nu vēl čakarēties gar ligzdām, kas ir izļurkātas utt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Hot dude

+20

 
Jā, man arī ir krāsainais TV, bet viņš neuztver visus kanālus. Ja kas, caur videomagnetafonu, ja tas ir jauns un jaudīgs, var uztvert kanālus, prtotams, ja šis videomagnetafons piedāvā šādu funkciju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Mazticami, bet ir; būs labs iemesls jauna TV iegādei.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

MISS LITA izvelies ludzu leksikonu, jo ari berni medz serpot sini saita.

pirms 14 gadiem  

Miss Dina, pirms 14 gadiem :

Iesaku iemācīties lasīt, iemācīties rakstīt un baidīties drīzāk no tā, kas par bērnu aug, ja jāsargā no vārda "čakars", ja par to ir runa. ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.