Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aicis

+10511

 
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1495 skatījumi

Jautājums par 3D video

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Vai nokačājot 3D formāta video (saglabājot fleškā), to varēs noskatīties uz TV ar 3D funkciju, tieši no fleškas (flešku pieslēdzot televizoram)? Vai arī nepiecešama vēl kāda aparatūra.

Pirms 11 gadiem

Nokačāju četrus dažādus video 3D formātā. Palaidu uz 3D ekrāna (gan no fleškas gan no datora HDMI) - rāda 2D attēlu. Ieslēdzu ekrānam 3D funkciju - rāda dubultu attēlu un nepalīdz pat ieslēgtas un ar TV sapārotas brilles. Ieslēdzu ekrānam 2D->3D funkciju - rāda dubultu attēlu, bet ar mazāku "dziļumu"(attālums starp dubultajiem attēliem) Ieslēdzu 2D->3D funkciju, ieslēdzu brilles un skatos caur brillēm - redzu 2D attēlu.

Aicis, pirms 11 gadiem

Starp citu, TV ekrāns ir Samsung UE-40ES6300SXXH, kaut gan nedomāju, ka tam ir liela nozīme.

Aicis, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Mierīgi var noskatīties... Kad palaid video, TV pultī ieslēdz 3d režīmu un ieslēdz arī 3d brilles. Es šajās dienās nopirku vienkāršu Samsung TV ar 3d atbalstu un esmu priecīgs... Man tā smart tv funkcionalitāte nebija vajadzīga... Pat apnicis, ka visu cenšas padarīt pēc iespējas gudrāku, bet kopaina veidojas kā kara lauks starp tv, viedtelefonu, planšeti un datoru...:) Manis nopirktā TV modelis ir UE40EH6030WXBT

pirms 11 gadiem  

Aicis, pirms 11 gadiem :

Man ir Samsung UE-40ES6300SXXH, ar 2D-->3D funkciju, tākā es varu jeb kuru attēlu skatīties 3D formātā. Bet ja pats video ieraksts nav 3D formātā, tad konvertējot no 2D uz 3D un uzliekot brilles varēšu tikai novērst attēla dubultošanos un skatoties caur brillēm tik un tā redzēšu tikai 2D efektu.

Aicis, pirms 11 gadiem :

Runājot par karalauku, tagad tiešām veikalā grūti izlemt ko labāk pirkt - TV ar iebūvētu interneta pārlūku un Skype, telefonu ar interneta, TV un foto funkcijām vai datoru ar visām ieprieš minētajām funkcijām. Būtībā drīz vairs nevarēs saprast, kāpēc viņus sauc par telefonu, televizoru vai datoru, jo, piemēram, telefons būtībā jau vairāk ir dators vai fotoaparāts ar iebūvētu telefona funkciju.

Aicis, pirms 11 gadiem :

Tās bija tikai manas domas!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
A kas pateiks TV modeli, jāzīlē kafijas biezumos?!
Atkarībā no TV iebūvētā dekodera un faila formāta, kādā tu esi nozadzis filmu, ir 50/50 iespēja, ka TV spēs sagremot video konteineru. Ir tāda lieta, kā 3D video formāta tips (SBS, TNB, BR), bet es šaubos, ka būtu iespēja to paskaidrot tā, lai jautājuma autors saprastu.

Īsāk sakot - iesaku iegādāties kādu media pleijeri ar HDMI 1.4 un 3D video atbalstu. Atkarībā no modeļa izmaksas no 60 - 150Ls.

pirms 11 gadiem  

Aicis, pirms 11 gadiem :

Kāpēc laist zudumā rīta kafijas biezumus, varētu jau arī pazīlēt. (joks)

Aicis, pirms 11 gadiem :

Bet ja nopietni, tad kaut kā nav vēlēšanās atgriezties pie vecajiem videomagnetofonu laikiem, kad televizoram, lai paskatītos kādu ierakstītu filmu, jāpieslēdz cits aparāts kurš to video nosūtīs uz televizoru.
Piemēram, kāpēc pirkt DVD plejeri, ja televizorā jau ir iebūvēta CD-DVD iekārta.
Tāpat, nebūtu prātīgi pirkt kaut kādu papildus ierīci ar USB nolasīšanas funkciju, ja tāda jau ir televizorā.

Aicis, pirms 11 gadiem :

Tās bija tikai manas domas, bet paldies par atbildi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Domaju ka nebus ta iespejams.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Juris Krastiņš

+2673

 
Es vakar meegginaaju man nesanaaca :S sskkiet ka buus blu ray atskannotaajs jaanopeerk...

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.