Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Lita Stauvere

+111

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1400 skatījumi

Kas vajadzīgs DVD rakstītājam ar HDD funkciju, lai varētu uztvert digitālo signālu un nezaudētu vairāku kanālu programmēšanas iespēju?

Sadzīves tehnika un elektronika » DVD

Iepriekš, kad bija analogie kanāli, DVD-HD rakstītāju var saprogrammēt, lai dienā konkrētos laikus raksta konkrētas pārraides. Kas vajadzīgs šobrīd, lai varētu uztvert digitālo signālu un nezaudētu vairāku kanālu ieprogrammēšanas iespēju?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Problēma ir liela. Pamatoju: tajā rakstītājā ir iekšā TV uztvērējs, analogais, kurš tad tiek iekšēji aparātā ieslēgts, pārslēgts uz vajadzīgo kanālu un ierakstīts. Tagad tajā aparātā nav šāda uztvērēja. Iespējams, ka var ielikt, bet šaubos. Vēl var ķimerēties, ja viņam ir kāda izeja, ar mikrokontrolieri (vai speciālu kontroliekārtu, ko šim aparātam ražotājs paredzējis piespraust) simulēt dekodera pults ieslēgšanas un pārslēgšanas signālus - bet to varēs izdarīt tikai kāds jūsu draugs, kas bez meklēšanas varēs jums atbildēt, kas ir Arduino, Stamp, PicMicro. Lētais variants ir atstāt ieslēgtu dekoderu uz vajadzīgā kanāla. Tā drusku jau var teikt, ka kāds jūs pieča.....ējis.

Ar iebūvētu digitālo dekoderu cit problēma visdrīzāk - nav kur karti ielikt. Bet principā būtu jāstrādā uz tiem pāris pa velti kanāliem.

pirms 14 gadiem  

Lita Stauvere, pirms 14 gadiem :

Par pie....ēšanu daļēji piekrītu. Vairākus gadus jau tomēr tīri friši lietoju, tikai digitālā TV ieviešana tam ir pielikusi punktu.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Pagaidi vēl vienu, divus gadus un šamais svaigais digitālās tv formāts jau būs novecojis. Jauns jau iet vaļā Eiropā, tikai valstis dažādi izturas pret to. Pie mums pati saproti kā būs.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Līdzīga kaste. Tikai ar iebūvētu digitālās tv dekoderi.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.