Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1493 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

To, ka patiesībā nemācījies, varēji arī nerakstīt. To jau mēs pēc tavas gramatikas sapratām.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
aizmirsti..var redzēt, ka prātiņš nezkur aizķēries, ja jau neapjēdz, ka papīriņu laiks pagātnē! Un tikai tagad, kad čoknījies, ka eksistē tāda lieta, kā datu bāzes, papēži sāk svilt?

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

kaut kas kaut kur šī uzvārda sakarā dzirdēts. Varbūt kļūdos, bet sevis pārdošana (uz nakti) Eiropā ir stipri tālu no mācībām. Uzvārda māsa vai kā?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tādu saņemt nemācoties vairs nav iespējams. Kādreiz lielajās valsts augstskolās, ar daudzām fakultātēm, kad vēl nebija visa informācija savadīta datoros par visiem studentiem, ja cilvēkam pietika nekaunības, tad bija iespējams aiziet uz LU informācijas centru un pateikt, ka esi tādas un tādas fakultātes students vai studente un palūgt izziņu, ka mācies. Rindas tur bija ļoti lielas un neviens neko īpaši nepārbaudīja un izsniedza visiem.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tagad lielākoties visas izziņas tiek drukātas automātiski no universitātes datubāzes un ja persona nav šīs universitātes datubāzē, tad arī nekādu izziņu izdrukāt nav iespējams.Pieņemu, ka kādās privātajās augstskolās varbūt ir cita sistēma, bet neviens darbinieks jau neriskēs ar savu amatu deļ vienas izziņas vai naudas, ko par to samaksāsiet,jo darba devējs var piezvanīt uz augstskolu un tur par jums neko nebūs dzirdējuši un šis cilvēks ne tikai pazaudēs darbu, bet aizies ar skandālu pa visu LV.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.