Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krists

+607

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1560 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Būs grūti atrast - diez vai augstskolā viņi skaitās skolotāji. Drīzāk docenti, eksperti vai apkopēji.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Vispār ir, bet, ja būsi tā vērts, viņi paši tevi atradīs.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Izklausās, ka gribi tikt vaļā no savas skolotājas. :-D Mūsdienās ar vervēšanu nodarbojas tikai ārzemju fermas, fabrikas un citas melnstrādnieku, nekvalificēto strādnieku darba vietas, bet, lai iegūtu kvalificētu darbu pašam cilvēkam ir jāiesniedz savs CV, pieteikuma vēstule, rekomendācijas, jāpiedalās konkursos uz izsludinātajām vakancēm, jāierodas darba intervijās, jāpierāda savu atbilstību, kvalifikāciju, utt. Tā, ka netik tev no savas skolotājas vaļā un nekādu vervētāju viņai arī neuzsūtīsi! :-D

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mācībspēkus augstskolās nevis savervē, bet ievēl; universitātes periodiski sludina konkursus uz lektora / asoc.profesora utml akadēmiskajiem amatiem un tad ar savu personālu mēģina nosegt tēmas. Var ar attiecīgās fakultātes studiju daļu runāt par iespējamām vakancēm; bet neesmu dzirdējis ka uz tiem amatiem tiktu īpaši vervēti skolotāji (ar to saprotot skolotājus kas ar augstāko profesionālo pedagoga izglītību pasniedz vidusskolās), vairāk mērķauditorija tomēr ir šauras nozares speciālisti doktori vai vismaz doktoranti, kas kautko dara konkrētā viena priekšmeta jomā, un daudzdesmit gadu pieredze nozares vispārīgai pasniegšanai skolā, cik saprotu, skaitās tikai ļoti niecīgs plusiņš.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.