Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1741 skatījumi

Vēlos mācīties par video operātoru, bet.. nevaru atrast nevienu tādu zolīdu skolu, kurā varētu mācīties, izņemot Kulturas akadēmiju. Citas?

Izglītība » Augstākā izglītība

Tātad nedaudz sīkāk. Mans sapnis, vai galējais mērķis būtu režisors, vai kaut kas līdzīgs, bet tas tālā nākotnē. Tagad ceru atrast kādu koledžu vai kaut ko līdzīgu, var arī augstskolu, kur varētu studēt par video operātoru, LV, vai citā valsti, nav svarīgi. (Pašlaik strādāju par viesmīli UK). Pats taisu īsus, nenopietnus video.
Tā kā, esmu jau sapratis, ka mani neinteresē viesnīcu specialitāte, diezgan garlaicīga priekš manis, tad nolēmu varbūt tomēr izmācīties par to, ko vēlāk darot, būšu apmierināts, jo ļoti patīk filmēt, kā arī režisēt, prātot, ko fīlmēt, kā filmēt, kas ir vajadzīgs utt. Principā, gan jau esiet redzējuši pa TV, vai kur citur tādas kā holivud veidīgas pilsetiņas... Diemžēl es neesmu redzējis ka tādus kaut kur pieprasa, pat vakancēs UK tādus nevajag, varbūt šī profesija slēpjas zem cita nosaukuma. Nevēlos arī tikai stutēt kameru, bet, gan ko vairāk, zinu, ka ir skaņas operātori utt., vai nav kāda profesija, kurā apvienots vis Ceru, ka sapratāt kaut ko no šī murgojuma

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man ir ļoti līdzīga situācija kā tev, Inār, vai pa šo laiku Tu atradi ko vēlējies vai nē? O_o

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-6290

 
Kapēc negribi mācīties darīt kautko noderīgu?

pirms 11 gadiem  

Inārs Celiņš, pirms 11 gadiem :

Piemēram?

Mārtiņš Silinevičs, pirms 10 gadiem :

Tavuprāt, video cilvēka daarbs ir galīgi nevajadzīgs? TV skaties? Youtubā video skaties? Takš miljons iemeslu ir, kādēļ pasaulei ir vajadzīgi arvien jauni video operatori un cilvēki, kuri ar līdzīgām lietām nodarbojas!

Maksims Kitajevs, pirms 9 gadiem :

Man ir ļoti līdzīga situācija kā tev, Inār, vai pa šo laiku Tu atradi ko vēlējies vai nē? O_o

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.