Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 944 skatījumi

Kur Rīgā vislabāk ir studēt par tulku?

Izglītība » Augstākā izglītība

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

LU Moderno valodu fakultāte. RTU arī ir programma, bet tur vairāk tehniskie tulki. Vari arī studēt, ko citu un pēc tam maģistros paņemt tulkošanu. Programmu (bakalaurs - maģistrs) saderību prasi konkrētajā augstskolā.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Labāk mācīties par tehnisko tulku - referentu. Vieta - Rīgas Tehniskā universitāte. http://www.rtu.lv/content/view/11150/2322/lang,lv/
Daudz augstāks atalgojums, vēlams specializēties uz kādu konkrētu nozari, kuru kaut hobija līmenī pārzini vai vēlies pārzināt, lai nebūtu jākaunas par nepareiziem terminu tulkojumiem, kas bieži vien ir amizanti. Tā, piemēram, viens no krievu valodas terminu "vozbužģeņije" (ierosme) pārtulkoja kā "uzbudināšanās". Angliski/spāniski ir bijis līdzīgi. Parastā tulkošana pēc tādas skolas būs tāda kā atpūta.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pie mums! Mūsu komanda strādā tā, lai varētu sniegt augstas kvalitātes tulkošanas pakalpojumus un nodrošināt teicamu klientu servisu. Mēs vienmēr tiecamies uz izcilību, lai Jūs ar prieku kļūtu par mūsu ilggadēju klientu. Mēs vēlamies kļūt par Jūsu pirmo izvēli tulkošanas jomā. Kļūt par mīlētāko tulkošanas biroju mūsu klientu un darbinieku skatījumā. Mūsu vērtības ir atbildība, izaugsme un darbinieki. Mēs turam dotos solījumus. Mums ir svarīga profesionāla un draudzīga klientu apkalpošana. Mūsu sadarbība ar klientu balstās uz lojalitāti, atvērtību, godīgumu, uzticēšanos un savstarpēju cieņu. Mūsu uzdevums ir nestāvēt uz vietas, bet nemitīgi pilnveidot savas prasmes un iedvesmot attīstībai citus.ēs rūpējamies par saviem darbiniekiem un apzināmies, ka tulki, kam patīk savs darbs, ir mūsu uzņēmuma panākumu atslēga. Jūsu vēlmes ir mūsu prioritāte. Mēs garantējam, ka, sadarbojoties ar mums, Jūs saņemsiet profesionālu un precīzu tulkojumu, kas neliks Jums vilties.

http://dstranslate.lv/

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Jebkurā Rīgas augstskolā, kurā ir kādu svešvalodu studiju programma. Zināmākā jau ir Latvijas Universitāte.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.