Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Anna

+12

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1453 skatījumi

Lūdzu iesakiet tēmu kursa darbam PSIHOLOĢIJĀ, jāraksta pirmais kursa darbs, bet nevaru pat tēmu izdomāt :(

Izglītība » Augstākā izglītība

Augstskolas kursa darbs..

Pirms 7 gadiem

Vislabākais variants būtu.. X ietekme uz Y, vai X saistība ar Y. Nav tā, ka man nebūtu ideju..vienkārši neprotu noformulēt, interešu ir daudz un idejas mainās kā amēbas.. cerēju internetā atrast kādu pērli. Galu galā, kāds čalis pirms dažiem gadiem kursa darbam ģeogrāfijā atrada ļoti labu tēmu tieši caur pajauta.lv. Nolēmu pamēģināt..:D

Anna, pirms 7 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Psiholoģijas kā patstāvīgas zinātnes nozares attīstība un loma pasaulē.
Parasti jau pasniedzēji piedāvā tēmu sarakstu, no kura izvēlēties vai arī tēma ir jāsaista ar konkrētajā kursā apgūtajiem kursiem psiholoģijā.

pirms 7 gadiem  

Anna, pirms 7 gadiem :

Paldies! Labi noformulēta tēma..tur varētu rakstīt ļoti daudz ko. Mulsina tas, ka tik plaša, un momentā nenāk prātā, kā pamatot aktuaitāti, taču - labs variants. Apdomāšu.

Diemžēl manā universitātē secība ir apgriezta - izdomā tēmu, kas tev interesē, un tad vērsies pie pasniedzēja. Galu galā, tai ir jābūt tēmai, par kuru būsi gatavs nepagurstot rakāties pa grāmatām un pētījumiem zinātniskajā angļu/krievu valodā..

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Plašāka tēma dod lielākas manevrēšanas iespējas, tēmu varat attīstīt jebkurā virzienā, kurā vēlaties.

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Tāpat arī tēmu varat sašaurināt, atkarībā no tā, par ko vēlaties rakstīt. Piemēram, "... loma Latvijā" vai vienkārši "... attīstība un loma".

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dace Rozefelde

+2136

 
Tēma: Kā kļūt par analfabētu vienā sekundē?

pirms 7 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 7 gadiem :

Daces viedokli daļēji atbalstu. Tikai labošu tēmu: kā kļūt par izglītu nejēgu 3-5 gados ar augstākās izgītības diplomu kosmētikas somiņā bez īpašas piepūles. Tagad nopietni: ja šī jaunā lēdija domā, ka diploms dos uzreiz saprātam signālu: esmu labs psihologs, tad viņa maldās. Nedod Dievs tādai skolā ar nesavaldīgiem bērniem strādāt vai kādam intravertam cilvēkam morālu palīdzību sniegt grūtā brīdī: ar šādu attieksmi visus līdz" šlipstes kāršanai novedīs

Ardis Zviedris, pirms 7 gadiem :

Uzskatu, ja cilvēkam apkārt nelīp citi cilvēki, kuri nevis klačiņu uzsist par dajebko, bet padomu sarežģītā brīdī prasīt kā uzticamības personai, vai pretēji, otram nenojaušot, ar viņu manipulēt, tad psihologa amata apguvei nav, ko brunčus deldēt. Labākajā gadījumā būsi bezatbildīga "geštaltiete" tipa "Vaina Polšā", kas tikai smuki bezjēgā muld

Arial bold kursīvā, pirms 7 gadiem :

Šie komenti, Tev Ardi, precīzi desmitniekā!

Dace Rozefelde, pirms 7 gadiem :

Jā, kādam Polša bijis par maz

Anna, pirms 7 gadiem :

Ardi: Wow, paldies! :D Palasot tavus ģeniālos komentārus, prātā ienāca vesela saujiņa tēmu: Interneta izmantošanas ietekme uz cilvēka humora izjūtu, alkohola lietošanas ietekme uz cilvēka humora izjūtu, interneta lietošanas ietekme uz cilvēka psihoemocionālo veselību, interneta piešķirtās neaizskaramības un pārspīlētās varas izjūtas loma indivīda ietekmē uz apkārtējās sabiedrības psihoemocionālo veselību.. ui, tur var domāt daudz un dikti. Tu esi mana iedvesmas aka. :)

Anna, pirms 7 gadiem :

Dace: Paldies! Atbilde: galvas trauma, stresa līmeņa strauja paaugstināšanās, spontānas izmaiņas neirotransmiteru darbībā vai..pieslēgšanās internetam.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Kādu nopirksi, tādu arī ņem.

Ja jau pat virsraksts ir problēma..

Citādi - var taču pasniedzējam pajautāt kādu ieteicamo sarakstu.

pirms 7 gadiem  

Anna, pirms 7 gadiem :

Nepirkšu. Izskatu visus variantus, vēlos atrast pēc iespējas labāku..tikai vēl mazliet jāpalauza galva. Pasniedzēji ir aizņemti, nevienam nav laika auklēties ar neizlēmīgiem studentiem.. ir variants zinātniskā pulciņa ietvaros rakstīt par individuālo anomiju (ķipa..sociālo izolāciju), bet nu..konferencē paklausoties iepriekšējā gada studentu prezentācijas par to, bija skaidrs, ka viņi paši neizprot, par ko runā, un tas viņus arī galīgi neinteresē..negribu būt viens no tiem studentiem...

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ingus Zīverts

+1369

 
Jāiet pie psihologa...mos palīdzēs sakārtot domāšanu un izdomāsi!:D:D:D

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Personības dalīšanās kā traucēklis psiholoģijas disciplīnas apguvei. Vadmotīvs jeb moto: Mans prāts cenšas mani panākt, bet es vienalga skrienu ātāk!

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Otra tēma: atpalikušo psiholoģijas studentu masu psihozes cēloņi: atpalikušu vecāku augļi, grūta bērnība, agrīnād pubertātes vēlīnais noriets, vai uz muldamgabalu pamata bez piepūles iegūstamas augstākās izglītības vēlmes sekas. Pašanalīze

pirms 7 gadiem  

Dace Rozefelde, pirms 7 gadiem :

visvairāk mani interesē ko nozīmē tas jēdziens: grūtā bērnība?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.