Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveiki, vēlos ieteikt izvēlēties studijas Dānijā, jo pretēji Anglijai, Dānijā studijas ir bez maksas, turklāt visi studējošie var saņemt Dānijas valsts stipendiju, kas ir apm. 750 EUR mēnesī.

Palasi plašāk Study Start mājas lapā un, ja ir interese, tad zini, ka pieteikšanās termiņš ir 10. marts. Ja Tev ir kādi jautājumi, tad raksti mums uz Study Start baiba@studystart.lv
Pieteikšanās studijām ar Study Start ir bez maksas.
www.studystart.lv

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ko nozīmē "akceptē"? Visās Lielbritānijas universitātēs un citās mācību iestādēs pieņem Latvijā akreditētu mācību iestāžu un izglītības programmu diplomus. Izglītības diplomi un apliecības ir jātulko Latvijā ar zvērināta notāra apliecinājumu vai Lielbritānijā ar Lielbritānijā praktizējoša tulkotāja apliecinājumu. Plašāka informācija un mani kontakti mājas lapā: www.aivis.co.uk

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tur pat uz vietas universitātē var pieņemt. Tur arī viņi pateiks, atbilst viņu prasībām vai nē. Es piemēram macījos parastā (ne Rīgas) ģimnāzijā un pieņēma.
------------------------------ -----------------------------------
Hostinger.lv http://api.hostinger.lv/redir/5007215

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.