Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andris Zīmelis

-440

 
  • 5

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 3702 skatījumi

Iemācīties metināt?

Izglītība » Apmācīšana

Cik grūti, viegli cilvēkam ar prātu vietā iemācīties metināt? Domāju dažādus primitīvus metāla gabalus vienu pie otra. Cik tas ir sarežģīti?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Tās vairāk ir iemaņas. Teorētiski saprast ir viens, bet praktiski pielietot pavisam cits. Jāsakausē abi gabali kopā un katram iz savādāka kušanas temperatūra.

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Pilnīgi pareizi, tas no tavu roku precizitātes un iemaņām atkarīgs. Ir cilvēki, kas ar savām rokām da jebkuru roku darinātu lietu smuki un precīzi uztaisa, un ir, kam vienalga kas iznāk robains, šķībs utt, lai cik ilgi trenētos. Ar šito ir tieši tāpat, treniņš vajadzīgs protams.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Imaaciities metinaat nav gruuti, un arii likt smuku shuvi nav gruuti apguut. Vajadziiga tik prakse!

pirms 14 gadiem  

Mārtiņš Daugins, pirms 14 gadiem :

Vismaz man nebija gruuti apguut metinaashanas tehniku, jo pats galvenais ir uzlikt smuku shuvi, viss labaakais i patreneetiesun pametinaat kopaa paaris metaala plaaksnes, kameer shuve nesanaak ideaali vienaada un bez caurumiem!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

nem metala gabalus un megini ar laiku sanaks nu neka tik sarezgita pirms kada gada ar nemaceju nemu dezus un pamazam sanaca taga sanak tiri labi .

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Es ne tikai pašmācības ceļā iemācījios diezgan labi metināt ar elektrodu, bet arī uztinu metināšanas transformatoru. Tas viss nemaz nav sarežģīti un iemācīties ir viegli. Galvenais, lai rokas netrīc un elektrodu var noturēt 2-3 mm no metināmā metāla. Ja kādu laiku nav metināts, tad var manīt, ka ir nedaudz zudušas iemaņas, bet pēc pāris elektrodiem viss ir labākajā kārtībā. Ar pusautomātu iemācīties metināt ir vēl vienkāršāk.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Smic

+7309

 

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.