Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Skolēns

-20

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2068 skatījumi

Vai skolotāji drīkst atņemt mobīlos telefonus?

Izglītība » Apmācīšana

Vai skolotāji drīkst atņemt mobīlos telefonus?
Piemēram manam klasesbiedram stundas laikā skolotāja atņēma mobīlo telefonu! Par to, ka viņš paskatījās laiku!Un pateica ka atdos tikai vecākiem direktora klātbūtnē! Vai skolotājiem ir tādas tiesības? Un kā rīkoties šādās situācijās?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • -1

    balsis

-57

 
Man šī tēma arī ļoti interesēja, tāpēc es gribu pārlasīt skolas noteikumus. Iesaku tev arī pārlasīt un uzzināt 100%.
Teorētiski viņa nevar pieskarties tavām mantām, kā mūsu gadijumā mobilajam.Skolas noteikumos rakstīt, ka nedrīkst lietot mobilos telefonus, bet nav rakstīt, ka atļauts skolotājām atņemt. Es domāju viņa pat nevar ielikt nesekmīgu atzīmi, jo tas nekas nav rakstīts. Tu vienkārši pārkāpi noteikumus, un viņa var tikai aizrādīt. Bet sliktākajā gadijumā, ja viņa aizrāda vairākas reizes. Viņa var vienkārši ziņojumu uzrakstīt par pārkāpumu stundā.

pirms 10 gadiem  

Skolēns, pirms 10 gadiem :

Liels paldies! Bet kā rīkoties šajā situācijā?

Aicis, pirms 10 gadiem :

Piemēram Ģimnāzijā par iekšējās kārtības noteikumu neievērošanu var izmest no skolas. Bet skolotāji lielākoties šīs savas tiesības neizmanto jo ir žēlsirdīgi. Tad nēesi nepateicīgs bezkauņa un ej pakaļ savam telefonam pie direktora kopā ar vecākiem. Un nākamreiz atceries, ka tiesības ir ne tikai bērniem.

, pirms 10 gadiem :

Nu pajautā vai viņai ir tiesības atņemt, paklausies ko teikst un pēc tam izmanto to sev labā. Parunāt ar skolotāju, atvainoties un varbūt bez vecākiem un direktora varesi paņemt.

ēst mazo lācīti, pirms 10 gadiem :

Darīt kā skolotāja teica, nevis tapēc, ka "viņa teica", bet gan tapēc, ka telefons tiks atgriezts, klāt būs gan direktors, gan vecāki, gan skolotāja, tad arī varēs izrunāt par pienākumiem un tiesībām un turpmākiem iespējamajiem starpgadījumiem.
Un vēl - ja ir kas neskaidrs/šaubas, tad vērsties mācību daļā.

500

Labākā atbilde
  • 8

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tiesības, tiesības! Skolēnam stundā ir jāsēž un sava uzmanība jāvelta skolotājai. Muti ciet un izpildīt pienākumus, kas arī eksistē skolēniem un ir jāievēro! Mūsdienās jau skolotājs vairs nedrīkstēs neko, ka tikai kaut kādas tiesības nepārkāpj. Un tad izaug paaudze ar idiotiem, kas nemāk pat lielos burtus pareizi lietot, par pieturzīmēm nerunājot, jo vieni muļķojās klasē, citiem tādi traucēja ko apgūt.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.