Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 900 skatījumi

Vai kāds varētu palīdzēt,pārbaudot kļūdas manā tekstā?

Izglītība » Apmācīšana

Labdien,
Esmu Rīgas .... . vidusskolas skolniece (no ... klases). Jau no pašas bērnības mani interesēja dzīvnieki, taču pirms ... gadiem mūsu ģimenē paradījas labradoras šķirnes suns vardā Lerijs. Pareicoties Lerijam es pirmoreiz uzzināju par kinologa profesiju. Protams arī tagad gribu savu nākotnes profesiju saistīt ar suniem.
Es jau zinu vairākas suņu šķirnes, lasu literatūru par suņu uzvedību un apmācību. Man ļoti gribas uzzināt vairāk par šo profesiju, uzdot jautājumus, kā arī izpetīt sīs profesijas priekšrocības un trukumus.
Ar cieņu, .... .

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Labdien,

Esmu Rīgas 4. vidusskolas 7. klases skolniece. Jau bērnībā mani interesēja dzīvnieki un pirms diviem gadiem mūsu ģimene pieņēma labradoru Leriju (var teikt dažādi, piemēram, - pirms diviem gadies mūsu ģimene iegādājās labradoru vārdā Lerijs). Pateicoties Lerijam es pirmoreiz uzzināju par kinologa profesiju. Interese par dzīvniekiem ir augusi un vēlos savu nākotnes profesiju saistīt ar suņiem.
Esmu iepazinusi vairākas suņu šķirnes, lasu literatūru par suņu uzvedību un apmācību. Ļoti vēlētos vairāk uzzināt par šo profesiju.

Ar cieņu, Katrīna Zubkova

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.