Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Paul Bra

+10

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1606 skatījumi

Sveiki, ka izdot un legalizet savu muzikas albumu? Dziesmas ir uz PC, ka dabut albumu legalu, tirgot to Internetaa un veikalos ?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Sveiki, ka izdot un legalizet savu muzikas albumu? Dziesmas ir uz PC, ka dabut albumu legalu, tirgot to Internetaa un veikalos ? Visi skanjdarbi ir uz PC :)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
legāls jau viņš ir, ja vien tas nav plaģiātisms. preces tirgošana ir tīrākā uzņēmējdarbība un jāskatās tagad vairāk tajā virzienā. ja tirgosi lielos apmēros tad jādibina uzņēmums, ja peļņa nav lielāka par 10000 ls gadā, tad var arī privāti tirgot. veikalos ja gribi redzēt, tad jāiet ar tirgotājiem jāvienojās, tad jau tālāk redzēsi kas sanāks. visticamāk būs tā, ka neņems veikalā, jo neatbildīs kvalitātei, tad būs jāņem studija jāpārraksta viss utt.

pirms 13 gadiem  

Paul Bra, pirms 13 gadiem :

Varbut kads kads saja joma to ir darijis atbildes :) Tatad es varu izprintet savu noformejumu, nopirkt parastus CD, apprintet tos un tirgot? :)

Māris Raugulis, pirms 13 gadiem :

Nē, nevari. Aizstaigā līdz VID - tur ir konsultanti, kas visu izstāstīs un paskaidros.
Negribi uz VID - gandrīz katrā pašvaldībā ir arī uzņēmējdarbības atbalsta centri.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Un te latvijā kam nav autortiesību to mēdz pievākt tādas apvienības kā Gailītis G,Aka utt. ja protams minētās firmas paredz ka dabonama peļņa.ja slēdz līgumu ar viņiem var palikt bez honorāra kā tas jau ir noticis.bet nepateikšu ar kuru autoru.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

kam nav autortiesību? ja esi darba autors, tad autortiesības nemainās. var būt gan vairāki autori vienam darbam - teksta, mūzikas, aranžējuma utt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.